Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od M.Z. »

Tak je to správné, kapitán opouští loď poslední...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

zkusim jinak: co nejake stroje ci zarizeni? mas tam neco zajimaveho, ceho se budes zbavovat?
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Až NATO (rozprodej) přijde čas, budu in(g)zerovat - (obráběcích apod.) strojů ale není na dílně moc.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: čtv 09 led 12:57
pavproch píše:Tak jo (moje?) prohra, FedEx tu zásilku vrací do UK. UŽ S NIMA NIKDY NIC NEPOŠLU, ANI JEDEN PAPÍR! A TOHLE JIM TAKY NEZAPLATÍM.
Mezitím přišla upomínka o nezaplacení dotyčné fraktury, nedalo se s nima domluvit (plechová huba na infolince a na maily nereagovali), taxem neska hledal a dohledal formulář "rozpor s fakturou" a písnul jim. Už mám i (automaticky generovanou) zprávu v mailu, že doručeno a že si vyhražují 5-10 dní na reakci. To sem teda zvjedaff, esli sa to pohne dál a uznají, že fakturovali neoprávněně.
Ty woe, ten fedex, to je teda firma.... reakce nepřišla za max 10 ale až asi 15-tý den = poslali mě do řiti. Taxem zase/znova hledal, jak se s nima dokomunikovat, našel jednu/další emailovou adresu a poslal jim odmítnutí se zdůvodněním, že oni nesplnili co jsem si u nich objednal (ATA) a proto platit nebudu. Neska mi od nich přišel email (z noreply, jak jinak) že požadavek uzavřeli. Ale nenaspali jak. Šulini. Nezaplatím jim to.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pavproch píše: čtv 23 led 09:51 Až NATO (rozprodej) přijde čas, budu in(g)zerovat - (obráběcích apod.) strojů ale není na dílně moc.
ja jich nepotrebuju moc, ale urcite by me to alespon zajimalo
Pravda vyděsí
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

tak dneska napodruhé už stk na A6 schopen/odveden (jak říká PP). Napoprvé to nevyšlo, protože jim na stk nešla elektrika :D
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Stěžuju si na ČSU, že přehrává starost na svoje respondenty místo aby to napřed pořádně zařídil/zorganizoval.
Neska mi do firemní datovky od nich přišla výhružka (pod pokutou dyž nesplníme, jak jinak), že moje firma byla vybrána do statistického šetření (to už tu v minulosti bylo), tentokráte do dvou šetření najednou. Taxem to rozkliknul, jedno šetření vyplnil a odeslal, ale druhé tam ještě není od nich nahrané = čuli budu muset čas od času (= tipuju až do konce června 2025, kdy je jimi stanovený termín) to hlídat, esli to tam už nahráli, abych to moh vyplnit a odeslat. Šulini.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

taky mi to dnes přišlo do DS, že jsem byl "vybrán"
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

https://www.linkedin.com/posts/hynek-fa ... member_ios

Jpf dobra sekticka

Vopravdu bych touzil sverit osud svy firmy do rukou nekoho, jehoz zasadni uspech / myslenkovy horizont je diplom od sefa =)) =))

S Jemelkou jsem slysel par podcastu, srovnany to asi ma.
Ale celej tenhle system interimu mi pro nasazeni v malych (=nizsi desitky lidi) prisel dycky moc voodo :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Ale tady se nikdo nebavil o interimovi, ale o prodeji firmy. At si s ni JPF pak dělá, co chce.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Odpovědět