WAZE

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: WAZE

Příspěvek od řidičBOB »

Nějak se jim to sype...i v betaverzích :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
tommas
Pan Řidič

Příspěvek od tommas »

Mně po poslední velké aktualizaci na androidu (změna vzhledu, apod) aplikace nechtěla najet vůbec. Pomohlo až úplné vymazání všech složek Waze v telefonu. Po téhle čisté instalaci jsem už ale nezaznamenal za 2 týdny používání ani jeden problém. Tel. je Huawei P8.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není

VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Mně, zdá se, funguje OK. Teda... dneska jsem si udělal účet. :D
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Tak pomohla plná odinstalace, vyčištění, restart a reinstalace.

Jen vzpomenout si na přihlašovací jméno a heslo byl trochu problém...
majk.z
Adept autoškoly

Příspěvek od majk.z »

Mně Waze po aktualizaci nepadá i s připojenou nabíječkou a BT HF, ale dojebali to statečně... Hůře mi telefon hledá signál... A kde je moje oblíbené kouknout na události na trase? :( K čemu je, že se to ukáže v rekapitulaci plánované trasy, když si to nemohu rozkliknout a mrknout na poznámky... :/ Lenovo A536

Jsem si tak říkal, když na tohle nadávali u změny vzhledu u iOS, který to dostal dřív tak to časem předělají, aby se to do Androidu už dostalo a ono ne... :/
Citroën XM 99' Berline Exclusive 2,1TD 12V "Silver Shadow"
Citroën XM 95' Berline Exclusive 3.0V6 12V "Deep Blue"
Citroën C5 01' Berline Plus 2.0HDi "Pracant"
Citroën GS 72' Berline Confort 1.0 "Pekáč"
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Pokud si pročteš oficiální Waze forum, kde si spousta uživatelů stěžuje na chybějící přehled událostí v okolí, nemožnost hlásit většinu událostí v protisměru atd. tak se dozvíš, že takové funkce nikdo nevyužíval nebo byli matoucí....... Prostě vedení projektu Waze mají v rukou lidé od PowerPointu. Hlavní je trendy vzhled a integrace s FB. Funkce, které Waze dostali do popředí zájmu uživatelů jsou nedůležité...... x_x
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To je tak, když firmu začnou řídit lidé od stolu, nejlépe ti, kteří zrovna po škole nastoupili do KPMG nebo podobně debilní organizace a libují si v Excelu a Power Pointu. Praktické zkušenosti jsou na bodu mrazu, né-li pod ním :-(
Možná to znáte...
Příběh pracovitého Mravenečka

Každý den ráno přicházel do jednoho podniku Mraveneček, který byl výkonný a šťastný tvoreček. Trávil zde celé dny, pracoval a zpíval si u práce krásné písničky a radoval se ze života.

Byl výkonný, byl šťastný, ale běda! Nikdo ho nekontroloval! A tak Sršeň, hlavní vedoucí, který toto považoval za nepřípustné, vytvořil pracovní místo kontrolora, na které přijal Švába s velkými zkušenostmi v kontrolních činnostech.

První starostí Švába bylo standartizovat hodinu příchodu a odchodu na pracoviště a vypracovat o tom detailní zprávu. Z toho důvodu potřeboval sekretářku, která by mu je pomáhala připravovat, organizovala archiv a případně zvedala telefonáty. A tak přijal Pavoučici.

Mraveneček byl stále produktivní, šťastný a pracoval a pracoval........

Sršeň, hlavní vedoucí byl reporty přímo nadšený, ovšem požadoval ještě srovnávací tabulky a grafy, ukazatele řízení a analýzy vývoje. Bylo toho mnoho a tak bylo třeba přijmout další sílu - Mouchu, vybavenou počítačem, barevnou tiskárnou, telefonem, a to vše na pomoc kontrolorovi.

To už si Mraveneček přestal zpívat svoje melodie a začal si stěžovat na množství papírování, které nikdy dělat nemusel a nestíhal tak svoji práci.

Sršeň, hlavní vedoucí, rozhodl, že je potřebné přijmout opatření a vytvořil pozici vedoucího oddělení, kde pracoval Mraveneček, tak dlouho výkonný a šťastný. Funkci vedoucího dostala Cikáda. I ta samozřejmě velmi brzy potřebovala ke své práci nový počítač, Internet a také asistentku Parazitku, která jí pomáhala i v předchozích zaměstnáních. A tak vypracovávala strategické plány a rozpočty pro oddělení, kde pracoval Mraveneček.

Mraveneček už si nezpíval, ba ani nepípnul, zato se stával každým dnem víc nazlobeným.

Výsledek pracovní činnosti Cikády se konečně dostavil. "Musíme vybudovat pracoviště, které se bude zabývat pracovní atmosférou",tvrdila neochvějně Cikáda.

Jednoho dne, hlavní vedoucí, po tom co obdržel čísla, pozorně si prohlédl výsledky oddělení, kde pracoval Mraveneček, a zjistil, že nepřináší zisky.

Proto ihned kontaktoval Sovu, prestižní konzultantku, aby udělala analýzu této situace. Sova byla tři měsíce v podniku a vypracovala podrobnou zprávu velkého objemu za mnoho, velmi mnoho EURO.

Závěr byl neúprostný - na firmě je mnoho jedinců!

A proto hlavní vedoucí poslechl rady konzultantky a ihned propustil problémového Mravenečka, který býval šťastný a zpíval si u práce.

Jaké je ponaučení?

To jen, aby Tě nenapadlo ani na chvíli být Mravenečkem,výkonným a šťastným!

Raději buď neužitečný a neschopný. Neschopní nepotřebují kontrolora, to všichni vědí. A to není všechno, jsi li výkonný, neukazuj, že jsi šťastný, nebude se Ti to tolerovat! Naopak, každý den si vymysli nějaké neštěstí a budeš vyvolávat soucit.

Pokud se i přes toto varování rozhodneš být Mravenečkem, výkonným a šťastným, vezmi si za vlastní, že než vystřízlivíš, budeš nějaký čas živit Sršně, Šváby, Pavouky, Mouchy, Cikády, Parazitky, Sovy a tuny papíru.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Izraleci, no..

Mně se teď stává často tohle na 5S..

Obrázek
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

mne sere, že si Waze pořád přičuchává k GPS i když to celý den nepoužívám
SSS - vdechne tě do života
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

to se da na IOS vypnout...si myslim...
Me serou ty udalosti a kdyz jsem na to poukazal tak mi bylo receno ze to nikdo nepouziva...asi jsem nikdo ;)
obecne jsem spokojen akorat kdyz se odchylim z trasy v mistech kde to znam a dokazu zhodnotit tak mi tvrdosijne jako zenska furt cpe na puvodni trasu
Citroen C4 GP
Odpovědět