BMW Divize
Re: BMW Divize
Docela by me zajimalo, jak muze fungovat auto za cenu pneumatik Casem bychom mohli neco podobneho "otestovat"
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
aby auto fungovalo, bylo v poradku, naprosto ciste proslo STK apod. neni treba, aby stalo stovky tisic, v ramci tlaku cen z vrchu se daji koupit auta ve velmi dobrem stavu za ceny do 30-40tisic. samozrejme, srovna-li nekdo stav takoveho auta s novym z linky, neobstoji.pjanda píše:Docela by me zajimalo, jak muze fungovat auto za cenu pneumatik Casem bychom mohli neco podobneho "otestovat"
STK projde legálně i auto bez ceny. Tedy s negativní cenou.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Velmi naléhavě sháním 1er, nejlépe dýzl, automat, navi, výhřev sedaček, když bude kůže budu potěšen. Cena do 400tKč, čím míň, tím líp, koupě do 14ti dnů, tak kdyby jste o něčem věděli...
Může být i E90, ty stejné podmínky.
A ticho...
Může být i E90, ty stejné podmínky.
A ticho...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
vasco: neudelal jsi par piruet na vypadovce z brna v patek k veceru? byla tam solidne potukana ze vsech stran jedna svetle zelena Z3
Tak drahy pneumatiky jsem nikdy nemelpjanda píše:Docela by me zajimalo, jak muze fungovat auto za cenu pneumatik Casem bychom mohli neco podobneho "otestovat"
Radost z auta rozhodne neni umerna jeho cene a takova E28 by me tesila vic, nez nova jednicka. Akorat tahle je fakt trochu divna, hodne neoriginalit a bez kuze to neni ono. Ale pravda, u tehle modelu se to da odpustit, tam jich v te latce bylo o hodne vic, takze trefit kus s kuzi je velka nahoda...
- Mikey89
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, já kupoval E34 za podobnou cenu a funguje bez problémů
Samozřejmě člověk se nevyhne občasným opravám, když něco přestane fungovat nebo nefunguje tak jak má, ale tím že je to staré auto tak to nestojí tolik jako když se něco posere na novým
Samozřejmě člověk se nevyhne občasným opravám, když něco přestane fungovat nebo nefunguje tak jak má, ale tím že je to staré auto tak to nestojí tolik jako když se něco posere na novým
BMW E34 520i Orientblau Metallic
Ono uvedení do origo stavu bude za pár peněz, podvozek nahodíš origo a ten sportovní snad i prodáš. A interiér v kůži se dřív nebo pozdějš určitě objeví k prodeji. Sice bude třeba za polovinu ceny auta, ale... Podle mě je to dobrá nabídka, pokud se ti to báwo líbí.Caddy píše:Tak drahy pneumatiky jsem nikdy nemelpjanda píše:Docela by me zajimalo, jak muze fungovat auto za cenu pneumatik Casem bychom mohli neco podobneho "otestovat"
Radost z auta rozhodne neni umerna jeho cene a takova E28 by me tesila vic, nez nova jednicka. Akorat tahle je fakt trochu divna, hodne neoriginalit a bez kuze to neni ono. Ale pravda, u tehle modelu se to da odpustit, tam jich v te latce bylo o hodne vic, takze trefit kus s kuzi je velka nahoda...
TSs