Má to iDrive a kůži? Jestli jo, tak nepřijedu, nechci, abych to tam strávil ve stresu, že to auto nutně potřebuju...drugster píše:Jeste nevim, mozna jo mozna privezu ukazat 130i s napisem zu verkauf
BMW Divize
Re: BMW Divize
jasne, rad cinim lidem radost . Ale nic specielniho necekej, normalni 3er s bouli na kapote, zajimavejsim zvukem a vetsi spotrebou. Zadna exkluzivita se nekona
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Tak to v klidu prijed, pac nic z toho nema , ale stejne ho budes chtitvasco píše:Má to iDrive a kůži? Jestli jo, tak nepřijedu, nechci, abych to tam strávil ve stresu, že to auto nutně potřebuju...drugster píše:Jeste nevim, mozna jo mozna privezu ukazat 130i s napisem zu verkauf
Naposledy upravil(a) drugster dne pát 21 říj 11:18, celkem upraveno 1 x.
Super, tak za dva týdny ahoj...
Já ti přivezu nálepku aby jsi neřekl
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
A automat to nejspíš taky mít nebudevasco píše:Má to iDrive a kůži? Jestli jo, tak nepřijedu, nechci, abych to tam strávil ve stresu, že to auto nutně potřebuju...drugster píše:Jeste nevim, mozna jo mozna privezu ukazat 130i s napisem zu verkauf
RWD
Jsi jiste chytry a inteligentni clovek, takze proto sis odpovedel sam
no hele, co se týče E90, tak jsem jel zatím jenom v 320ddrugster píše:jasne, rad cinim lidem radost . Ale nic specielniho necekej, normalni 3er s bouli na kapote, zajimavejsim zvukem a vetsi spotrebou. Zadna exkluzivita se nekona
edit: vlastně kecám, nedávno jsem se vezl v 335i, to nebylo špatný
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Takže vasco mít zájem nebude, 130i se ti bude válet doma a nakonec se spolu nějak domluvíme. Btw. Nejsi z Plzně?drugster píše:Jsi jiste chytry a inteligentni clovek, takze proto sis odpovedel sam
RWD
Jsem se nejak prokec?d1.8t píše:Takže vasco mít zájem nebude, 130i se ti bude válet doma a nakonec se spolu nějak domluvíme. Btw. Nejsi z Plzně?drugster píše:Jsi jiste chytry a inteligentni clovek, takze proto sis odpovedel sam