Detektory policejních radarů
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
To jako k Protectoru je nutno hned zakoupit náhradní anténu? To se to tak kazí? Genevo anténa je horší než od Beltronicsu?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Nezávisle na diskuzi výše prosím zkušenější o doporučení:
Jakou verzi Protectoru pořídit do auta, které bude jezdit drtivou většinu času jen po ČR?
Už jsem zavrhl variantu M s detekcí slovenských Multaradarů CD jako nepotřebnou, ale není mi jasné, zda sáhnout po 950cz nebo 960cz... Jaký je tam rozdíl?
ALP neřeším, to je jasná věc.
Děkuji.
Jakou verzi Protectoru pořídit do auta, které bude jezdit drtivou většinu času jen po ČR?
Už jsem zavrhl variantu M s detekcí slovenských Multaradarů CD jako nepotřebnou, ale není mi jasné, zda sáhnout po 950cz nebo 960cz... Jaký je tam rozdíl?
Děkuji.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Spectral: Stinger Card HD nebo Genevo Pro! Do 40.000 Kč se dá pořídit verze s funkčností i v zahraničí a do 60.000 Kč se vleze i VIP.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Opět jenom debilní kecy od věci, jak je u vás už zvykem. Prostě ruský fízl, co pouští fake news (snad vám to v centrále GRU přeloží)...AntiRadary.cz píše:To jako k Protectoru je nutno hned zakoupit náhradní anténu? To se to tak kazí? Genevo anténa je horší než od Beltronicsu?
Osobně mám několik přenosných detektorů, které jsem v minulosti zakoupil a pořád je mám. Stejně je to i s pevnými sadami, kde do některých aut přemontovávám, u jiných ne a tak mi zbudou třeba hlavy nebo čidla.
Ale rozumím, že vás hned napadla poruchovost...to podvědomí funguje skvěle! Copak zlobí u Stingeru?
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 24 kvě 12:28, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Něco s STi hlavou...ale to už v nabídce tuším ani není.Spectral píše:Nezávisle na diskuzi výše prosím zkušenější o doporučení:
Děkuji.
Takže jinak: nic, co nemá spojení drátem...jinak je to vesměs stejné. Pokud Protector, tak 960. Ale nebál bych se i toho Geneva Pro...ale já nerad displeje...i když v jednom autě je
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
@Spectral: P950 má hlavu STiR, P960 má hlavu Genevo One
StiR hlavy měly prý v poslední době dost poruch s blbou odezvou dodavatele na reklamace, proto se už nemontují (a proto sme tady psali o těch náhradních schovaných doma)
citlivost StiR a G-One hlavy (Ka) je praticky stejná, ditto množství fal. poplachů (limitně se blíží k nule)
Tožtak, za mně teda P960.
StiR hlavy měly prý v poslední době dost poruch s blbou odezvou dodavatele na reklamace, proto se už nemontují (a proto sme tady psali o těch náhradních schovaných doma)
citlivost StiR a G-One hlavy (Ka) je praticky stejná, ditto množství fal. poplachů (limitně se blíží k nule)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pánové, díky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ta pravda je lehce jinde...a s poruchovostí to nemá nic společného. Tedy vlastně má - problémem není poruchovost, ale stav, když se to porouchá.pavproch píše: StiR hlavy měly prý v poslední době dost poruch s blbou odezvou dodavatele na reklamace, proto se už nemontují (a proto sme tady psali o těch náhradních schovaných doma)
Já být dodavatelem, tak asi mám také problém reklamovat hlavy, když odběratel si postaví vlastní zařízení a používá do něj pouze moje hlavy
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
STičková anténa se už nepoužívá....
950 má základní G HD anténu...
960 má citlivější G HD anténu....něco jako S verze u přenosek
Antiradary.cz: Jak jistě víte tak jsem měl 950 s STiR a pak jsem dělal upgrade na 950M...takže stará anténa mě zůstala....proč ji prodávat (mám komplet STiR i s jednotkou atd) když ji můžu nechat a do dalšího auta v budoucnu ji použít...
Při dobré montáži STičková anténa neměla problém....problém byl při blbě montáži kdy to kolem šroubků praskalo...+ Belscort přestal dodávat antény ale chtěl jen celé sady prodávat...tak se přešlo na Genevo když citlivost/FP na ramery jsou na tom už stejně....
950 má základní G HD anténu...
960 má citlivější G HD anténu....něco jako S verze u přenosek
Antiradary.cz: Jak jistě víte tak jsem měl 950 s STiR a pak jsem dělal upgrade na 950M...takže stará anténa mě zůstala....proč ji prodávat (mám komplet STiR i s jednotkou atd) když ji můžu nechat a do dalšího auta v budoucnu ji použít...
Při dobré montáži STičková anténa neměla problém....problém byl při blbě montáži kdy to kolem šroubků praskalo...+ Belscort přestal dodávat antény ale chtěl jen celé sady prodávat...tak se přešlo na Genevo když citlivost/FP na ramery jsou na tom už stejně....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych chtěl komunikovat na stejně primitivní úrovni, tak adekvátní oslovení by bylo "arogantní policejní guma", kde by každé slovo bylo pravdivější a relevantnější než ve výše uvedeném příspěvku. Nebo by bylo lepší a světovější "cretino stupido"?řidičBOB píše: Opět jenom debilní kecy od věci, jak je u vás už zvykem. Prostě ruský fízl, co pouští fake news (snad vám to v centrále GRU přeloží)...
Blbá odezva dodavatele na reklamace v poslední době? Nic takového, prostě Beltronics poskytuje záruku jenom 1 rok a 2. rok musel zajišťovat evropský distributor z vlastní kapsy + problém se zatékáním do antén způsobený na 50% špatnou konstrukci a 50% špatnou montáži + ukončení výroby STi-RM Plus. Všechno dohromady způsobilo, že nákup Beltronics STi-RM Plus nebo zařízení na něm založeném je dost riziková záležitost, takže se přešlo na mnohem levnější a snadněji nahraditelné antény, což ovšem neznamená, že jsou i stejně dobré nebo dokonce lepší. Určitě jsou i mnohem levnější, takže i 950 by měla výrazně zlevnit, ale jestli je tomu tak, jsem blíže nezkoumal, jelikož mě to nezajímá.pavproch píše:@Spectral: P950 má hlavu STiR, P960 má hlavu Genevo One
Jinak na svém voze mám jak jednu z prvních antén Beltronics 975e EURO (original EURO!), tak i jednu z prvních Stinger MPHD a obě slouží bez problémů dodnes. Kromě nesprávně montáže totiž vestavěným antiradarům dost škodí opakované přemontáže a vzniklé problémy se těžko odhalují a odstraňují, takže některé firmy již takové věci odmítají dělat.