jerry píše:No a jsme u toho Proto třeba i já plánuju "zadohrab" (Z4Ci) jako víkendovku a na celoroční provoz včetně pravidelných víkendů v Bavorském lese mi bohatě stačí "předohrab"(0II RS).řidičBOB píše:i v našich klimatických podmínkách jsou situace, kdy si i sebelepší řidič v zadohrabu ani neškrtne Není jich mnoho, ale zažívám je každým rokem několik...jak jsou pak rádi za mé 4x4 a pořádné lanojerry píše:Navíc se většinová populace bojí zadohrabu neb dobrých řidičů ubývá, 50% současných řidičů s ním nikdy nejelo
BMW Divize
Re: BMW Divize
Priznam se k samomrskacstvi, ale kdyz vidim ze je kalamita, beru vzdy zadohrab. A neni to jen z duvodu, ze bude zabava. Ale prijde mi bezpecnejsi, čitelnejší za horsich podminek nez moje 4x4 od Subaru. Bavim se ted o cestach do prace a za praci, ne cesta do hor na dovolenou
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/12 ... -realitou/
toto mi nejako uslo, nieco rozumne alebo len dalsia ekologicka komplikacia?
toto mi nejako uslo, nieco rozumne alebo len dalsia ekologicka komplikacia?
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
jezdim s RWD uz 8 let a nejak si nepamatuju ze bych nekam nedojel... kvuli snehu tedy
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
takovych je nas tu vic. a borcum s AWD na snehu jeste vetsinou ujizdim. to ale nevysvetlis, ctyrkolka dojede vsude, neurves ji a vubec...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
I spousta BMW jich je koupena na potah. Takové 316i, 318i, 318d,320d - to jsou v drtivé většině potahovky, koupené, protože lidi chtěli z nějakého důvodu (třeba se jim líbilo) BMW, ale freunde am fahren nehledají..jerry píše: volba pro přesuny z bodu A do bodu B je pak jasná. Nemyslím si tedy, že všichni co si nekoupili 3er, šli do jiného BMW, ba právě naopak. Navíc se většinová populace bojí zadohrabu neb dobrých řidičů ubývá, 50% současných řidičů s ním nikdy nejelo
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Mě to baví i v 320d, když jsem zkoušel třeba Lagunu nebo C5, tak proti nim je to pořád nebe a dudy. Ale to nejsme ve sporu.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
kuwa, kuwa, kuwa!
tak, a máme první "bebí" a ne malé (a nejhorší ne tom je , že nevím kde a jak sme k němu přišli)... od rána na služebce, dvě zastávky (benzinka s plnou a ranním kafem - postavil sem to - byla ještě tma - do řady zaparkovaných aut, ta druhá zastávka před na parkovišti před Billou - ranní buchtička.... no a na třetí zastávce (čurba v lese) sem na "to" přišel - rozstřelený předek (vysklená pravá ledvina, nárazník zaražený na pravé straně dovnitř o cca 1cm, švidrající pravé světlo....) někdo do mně nacouval/nabořil a odjel (buď na tý benzince nebo u tý Billy, nevím...) chjo....
vidím na tom ale dvě pozitiva: a) na tom je že stejně sem zítra ráno chtěl jet do servisu (ref volej pod autem), tak tam halt brambor zůstane krapet dýl...
b) po tom, co sem "to" zjistil, sem najel asi 600km a .... všechno funguje (xenony, angel eyes, ostřikovače, natáčení světel, akorát pravý vnitřní voko má zhaslou žárovku.... kura, mlhovky sem nezkoušel....
tak, a máme první "bebí" a ne malé (a nejhorší ne tom je , že nevím kde a jak sme k němu přišli)... od rána na služebce, dvě zastávky (benzinka s plnou a ranním kafem - postavil sem to - byla ještě tma - do řady zaparkovaných aut, ta druhá zastávka před na parkovišti před Billou - ranní buchtička.... no a na třetí zastávce (čurba v lese) sem na "to" přišel - rozstřelený předek (vysklená pravá ledvina, nárazník zaražený na pravé straně dovnitř o cca 1cm, švidrající pravé světlo....) někdo do mně nacouval/nabořil a odjel (buď na tý benzince nebo u tý Billy, nevím...) chjo....
vidím na tom ale dvě pozitiva: a) na tom je že stejně sem zítra ráno chtěl jet do servisu (ref volej pod autem), tak tam halt brambor zůstane krapet dýl...
b) po tom, co sem "to" zjistil, sem najel asi 600km a .... všechno funguje (xenony, angel eyes, ostřikovače, natáčení světel, akorát pravý vnitřní voko má zhaslou žárovku.... kura, mlhovky sem nezkoušel....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
aspon mas prvni sram a ostatni te nebudou tak bolet to do me pred dvema tydny najel autobus, a to mam auto tak mesic
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Chyba BUSu, čo???