VZKAZY
Re: VZKAZY
469 / 231 / 319
CO2 město / mimo město /kombinace
CO2 město / mimo město /kombinace
eh ehvasco píše:Já mám 243 a 249 a navíc mám obrovské péro.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
@šéfredaktor: už sem si myslel, že sis udělal telekomunikační firmu.... sem fčíl jel za nějakou kiou sportáž s olomouckou značkou, která měla uvedené www na prdelce....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vzkaz pražakom (teda řidičům aut s A značkou): táhněte fšici do pr*ele, teda zpátky do 100vježaté a tam si delejte bordel na cestách!
neska sem fakt na pražáky nasrán.... od rána mám natočeno 400km, část dálnice, část okresky a .... ráno u nás lehce pršelo, žádný slejvák ani mlha, přesto na D47 a D1 asi milion k*kotů s pražskou značkou spěchalo do Phy a navíc fšici naprosto zbytečně se zadní mlhovkou (kurwa, mlhovka je od slova MLHA! ne déšť!), v mohelničáku dajaký pííííčus s pražským passatem předjížděl tak bezohledně, že sem spodkem auta přepočítávál trávu na krajnici, před hlinskem frézujou, no samozřejmě pražák musel předjíždět kolonu i když stála a čekala na povel od asfaltérů k průjezdu.... prostě nasrat pražákom!
neska sem fakt na pražáky nasrán.... od rána mám natočeno 400km, část dálnice, část okresky a .... ráno u nás lehce pršelo, žádný slejvák ani mlha, přesto na D47 a D1 asi milion k*kotů s pražskou značkou spěchalo do Phy a navíc fšici naprosto zbytečně se zadní mlhovkou (kurwa, mlhovka je od slova MLHA! ne déšť!), v mohelničáku dajaký pííííčus s pražským passatem předjížděl tak bezohledně, že sem spodkem auta přepočítávál trávu na krajnici, před hlinskem frézujou, no samozřejmě pražák musel předjíždět kolonu i když stála a čekala na povel od asfaltérů k průjezdu.... prostě nasrat pražákom!
No já se obávám, že ve většině případů za volantem nesedí nikdo z Prahy.
Jinak musím říct, že já mám dost problém s auty s brněnskou značkou. Při mých každotýdenních cestách po D1 jsou to nejčastěji Béčka, kteří nehledí do zpětných zrcátek, skáčou z pravého do levého pruhu jak se jim zachce, jezdí bezdůvodně vlevo a ještě se je každé upozornění, probliknutí, hrozně dotkne. Pozoruji to i na skutečnosti, že čím je hustší koncentrace těchto řidičů (tedy jsem blíž k Brnu), tím hůř se na D1 dá nějak fungovat.
A není to jen můj poznatek, mí známí to často vidí podobně. A to znám v Brně hodně fajn lidí, takže to není osobní averze.
Jinak musím říct, že já mám dost problém s auty s brněnskou značkou. Při mých každotýdenních cestách po D1 jsou to nejčastěji Béčka, kteří nehledí do zpětných zrcátek, skáčou z pravého do levého pruhu jak se jim zachce, jezdí bezdůvodně vlevo a ještě se je každé upozornění, probliknutí, hrozně dotkne. Pozoruji to i na skutečnosti, že čím je hustší koncentrace těchto řidičů (tedy jsem blíž k Brnu), tím hůř se na D1 dá nějak fungovat.
A není to jen můj poznatek, mí známí to často vidí podobně. A to znám v Brně hodně fajn lidí, takže to není osobní averze.
Ain´t nobody got time for that
http://aktualne.atlas.sk/slovenski-robo ... ampaign=hp
pozeram ze kvalitnych autorizovanych mechanikov uz aj exportujeme
pozeram ze kvalitnych autorizovanych mechanikov uz aj exportujeme
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
Teď se rapidně zvedne poptávka po Slovenských robotníkoch
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
a opět jeden den nasratosti na pražáky.... od rána asi 900km mj i přes Phu.... asi 5 krizových situací okolo mě, fšecky díky autům s A značkou: předjíždění přes horizont, vybržďování na dálnici, předjíždějí kolony stojící na světlech.... kura, nasrat!pavproch píše:vzkaz pražakom (teda řidičům aut s A značkou): táhněte fšici do pr*ele, teda zpátky do 100vježaté a tam si delejte bordel na cestách!
-
- Pan Řidič
rozviň svůj klid občane