Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od jerry »

Kavis: Napíšu ti SZ.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

řidičBOB píše: stř 11 zář 15:38 Hele, jak je to v Rakousku teď se zimáky? Kolegu čeká teď v sobotu přejezd Brenneru a je tam hlášeno divoké počasí, takže asi i sníh.
Je lepší to hodit pro jistotu na zimáky??
V noci bylo 1,5 stupně a trochu pršelo. Nikde nikdo, žádné drama.
HOUZJ5AJ
Řidič začátečník

Příspěvek od HOUZJ5AJ »

Mate někdo zkušenost s nějakým nosičem na lyže na tažné zařízení? Zatím vozim ve skivaku uvnitr auta, ale jak děti rostou, kromě lyží je třeba vozit i snowboardy a už to začíná byt v autě nepohodlné. Na kola mám nosič od thule, ale u nich jsem na lyže nic na tažné nenašel. Na střechu je davat nechci, protože pak bych se nevešel do podzemních garáži - jezdím s BMW X7. Videl jsem nějaký box od MFT, ale tu značku vůbec neznám. Nemáte někdo zkušenost nebo doporučení na nosič na tažné na lyže? Dík.
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

HOUZJ5AJ píše: pát 20 zář 18:58 Mate někdo zkušenost s nějakým nosičem na lyže na tažné zařízení? Zatím vozim ve skivaku uvnitr auta, ale jak děti rostou, kromě lyží je třeba vozit i snowboardy a už to začíná byt v autě nepohodlné. Na kola mám nosič od thule, ale u nich jsem na lyže nic na tažné nenašel. Na střechu je davat nechci, protože pak bych se nevešel do podzemních garáži - jezdím s BMW X7. Videl jsem nějaký box od MFT, ale tu značku vůbec neznám. Nemáte někdo zkušenost nebo doporučení na nosič na tažné na lyže? Dík.
Resil jsem stejny problem a nevyresil. Jediny slusny box na tazny dela thule, ale ten ma v ty vetsi verzi 170cm uvnitr. Tj detsky lyze, snb, hulky a boty. Navic je dost melkej. Nosice na lyze na tazny pak existujou, ale jen na us system upnuti, na ktery sice existujou adaptery z koule, ale pochybuju ze to projde az te s tim nekdo v eu zastavi.

Kdybys na neco prisel, dej sem link, taky to potrebuju vyresit a box na strechu uz nechci.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

R4...258k
R3...261k
EV...264k
HOUZJ5AJ
Řidič začátečník

Příspěvek od HOUZJ5AJ »

Díky, to Thule pravě bude asi malé. Našel jsem ještě ten box od MFT https://www.nosice-stresni.cz/detail/bo ... 8134056751

Ale k čemukoli mimo Thule nemám moc důvěru… Resp. tu značku vůbec neznám..
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Potrebujete multivana.
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

HOUZJ5AJ píše: sob 21 zář 09:31 Díky, to Thule pravě bude asi malé. Našel jsem ještě ten box od MFT https://www.nosice-stresni.cz/detail/bo ... 8134056751

Ale k čemukoli mimo Thule nemám moc důvěru… Resp. tu značku vůbec neznám..
Taky neznam a taky mam problem verit jinym znackam. Chci jeste zkusit prisavkovej nosic na strechu. Mam treefrog set na silnicku a delaj na to uchyty na lyze. Vysku to zveda uplne minimalne a kdyz to udrzi kolo, tak lyze asi bez problemu.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

https://www.lyze-radotin.cz/stresni-nos ... 365-h-rack

Dlouhy lyze nahoru + vsechno ostatni do thule na kouli?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
HOUZJ5AJ
Řidič začátečník

Příspěvek od HOUZJ5AJ »

abgx1 píše: sob 21 zář 09:32 Potrebujete multivana.
To ne, proto jsem kupoval X7, abych nemusel jít do Multivana, navíc mi na něm vadilo, ze to nemá silný motor ;)

Ad honziss: Ten držák na střechu vypadá zajímavé, ale ja tam proste nedosahnu ;) I proto hledám alternativu. Ale v garážích by to asi prošlo… Možná se na ten Thule někde podívám, jak je na tom s místem.

Ještě jsem našel toto, ale zase vůbec neznám.. https://www.pro-auta.cz/nosic-lyzi-towc ... oBEALw_wcB

Vypadá to jako super řešení, ale zajímaly by mě nějaké zkusenosti, aby mi to pri první jízdě neuletelo.. Na netu jsem nenašel, budu ještě hledat…
Odpovědět