jerry píše: ↑úte 06 srp 06:43
Přeju dobré uzdravování. Neuspěchej to, chce to čas. Já si před 6 lety při pádu v horách přetrhl obě...
Taky dobry
U me to bylo jasne okamzite. Prasklo to tak, ze to slyseli borci 20 metru ode me. Jak kdyz slapnes na suchou vetev.
Ze hriste me odvezla rychla.
Uspechat to neminim. Sypu do sebe wobenzym, je to sice drahe jak valka, ale pry to pomaha. Fotbal uz nemam v planu nikdy
V praci jsem si zazadal o auto s automatem.
Akorat ted trochu bojuju s doktorem, co me operoval.
"muj" ortoped, co mi predloni delal koleno, mame menil kycel a hodne mu verim (majitel soukrome kliniky + primar ortopedie v jedne agel nemocnici) mi doporucil vymenit sadru za plastovou nahradu vacoped, kde je postupne moznost menit uhel fixace a v posledni fazi i nastavit drobny rozsah pohybu. Ma to pak vyrazne ulehcit nasledne rehabilitace, oproti zabetonovani na 6 tydnu v jedne poloze. Je to jednoduse sundatelne, tze muze pripadne probehnout nejaka hygiena, muze se mazat jizva, popripade zacit s kotnikem jemne hybat driv atd.
Ale mistni doktor, (nevybral jsem si ho, kdyz me vezla sanitka) o tom nechce ani slyset. Jen rekl, ze tomu nefandi a urazene mi oznamil, ze jestli to chci, tak at si to resim tam, kde mi to poradili... Za me by stacilo oznamit rizika, napsat do zpravy "na zadost pacienta..." dej nam 4000, co to stoji a bylo by. Je to metoda fixace, co se pouziva snad 15 let, ale k nam do Opavy to asi jeste nedorazilo no...