Pokec 2011
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec 2011
Hody.
Proč jsi změnil avatar, Acře? Předešlý byl hezčí.
Proč jsi změnil avatar, Acře? Předešlý byl hezčí.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
jo, prej nějaká Sparta, neznáš?acer.t píše:je dneska nekdo na liverpoolu?
Niko nadžanel ko kerdža
Není pravda. Tenhle má styl, BMW IndividualSmyl Flek z Nohavic píše:Acře? Předešlý byl hezčí.
Mám rád automatické převodovky.
1) buď v klidu......mezi kandidáty na možného bonzáka jsi nikdy nefiguroval ... takže netřeba být vztahovačnýAštar Šeran píše:Po nedávném dění je mi jasné, že máš tendenci k hysterickým reakcím, a znovu se i přesvědčuju, že nejasná obvinění ti jdou mnohem snáze než jakýkoli důkaz. Takže znovu, koho jsi myslel pod těmi udavači a bonzáky? Když to zodpovíš, dám ti pokoj a nebudu ti šlapat na bábovičkyPickuper píše:Kaštan Žalud: a co se třeba takhle vrátit na garáže,co? Myslím, že to je daleko lepší místo pro rozvíjení teorií o kryptofašistech, Pickuperových bábovičkách či Pickovu hysterismu, co? Hnědej mor už je z garáže pryč.....není na co čekat
2) identitu bonzáka znám, nicméně ji tu sdělovat nebudu. Pokud se ovšem dotyčný sám zeptá, rád mu odpovím.
3) netuším o jaké hysterii stále hovoříš.......Lutonskýmu jsem zcela korektním způsobem sdělil můj názor a ve stejném duchu požádal o deaktivaci účtu. Vlákno o odchodu jsem založil zcela záměrně s tím, že jsem předpokládal, že někteří jedinci ocení možnost zaskotačit si na mém hrobě. A nezklamali. Ale je pravda, že jsem čekal kvalitnější výlevy.
4)šlapej si po čem chceš
Niko nadžanel ko kerdža
Sparta přijede 28.2. do Ovy...to zas bude...v úterý se dokonce zase benga na ně cvičili, asi 5 družstev těžkooděnců běhalo u bazalů a něco nacvičovali. Ale já to mrdám, na spartu nejdu, budu doma v teple, akorát bych tam promrzl a na vyjebané baníkovce, na ty tupé hlavy, nemám náladu...Pickuper píše:jo, prej nějaká Sparta, neznáš?acer.t píše:je dneska nekdo na liverpoolu?
2.016V 99kW
spravne.... Velmi spravne.Bohuzel mahagon jswm nnasel... Tak jsem tam dal lodni individual:)Plant píše:Není pravda. Tenhle má styl, BMW IndividualSmyl Flek z Nohavic píše:Acře? Předešlý byl hezčí.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
kdybys měl mahagon, tak to bude ještě lepší takhle to je jen dobrý... dokonce přemýšlim, že vasco má možná hezčí avatar
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Deli: To rozhodně mám...
tak jo, domluvenovasco píše:To rozhodně mám...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III