We Connect... ofiko appka od VWHOUZJ5AJ píše:Sorry za malé OT, ale co používáte ke sledování pohybu auta atd.? Díky.
Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tu zonu to chcelo nejaku inu...taku tu rozumnu vzdialenost od servisu, predsa len nejako to odskusat musia. A rychlost je povinnost v takychto pripadoch, ale tiez bych to dal na +20km/h oproti limitom...honziss píše:Mel jsem nastavenou zonu a notifikaci pri opusteni servisu, rychlost ne. k tomu mam vyfoceny budiky pri odevzdani a pri predani = 21 km. Takze podklady mam. Jestli mas kontakt na nekoho solidniho na importu, posli mi kontakt do sz prosim.Snowman000 píše:Nabuduce si nastav zonu pohybu a max. rychlost...a ten vypis co ti pride mozes potom ukazat veducemu servisu a ked nepomoze tak ho posli na import
Bohuzial so servisom na CZ imp. nemam ja ziadny kontakt, nic sme spolu neriesili nikdy, ale budem zajtra mozno s Cechmi z predaja tak sa opytam. Ale ked im to posles na info@volkswagen.cz, tak sa musia zaoberat kazdym podnetom a musia sa ti k nemu vyjadrit. A pripadne rB, tam mozno bude poznat niekoho ak uz bol predcitavany na porade
Prvy krok, bych ale aj tak riesil v servise s veducim servisu a uvidis, co to je za cloveka a ake ma jednanie a pohrozil bych ze to pude vyssie...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak pise Honziss...vie to kazde auto co ma opciu NZ4 (3 tlacitka na strope - SOS, kluc, a "i").HOUZJ5AJ píše:Sorry za malé OT, ale co používáte ke sledování pohybu auta atd.? Díky.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ok, diky. Pozadal jsem o vyjadreni technika co to mel nastarosti a budu postupovat dal dle reakci. Jiny technik co mi to vcera predaval rekl, ze to je normalni, ze ho to nezajima a ze si to mam resit s kolegou. Zonu mam nastavenou dostatecne velkou, navic servis je v arealu s dalsimi firmami a silnice tam maj dost, vcetne retarderu. Pro projeveni zavady stacilo rozjet auto na 5km/h a zastavit, zadna velka veda, presne to jsem rano udelal s technikem na palube a stacilo to.Snowman000 píše:Tu zonu to chcelo nejaku inu...taku tu rozumnu vzdialenost od servisu, predsa len nejako to odskusat musia. A rychlost je povinnost v takychto pripadoch, ale tiez bych to dal na +20km/h oproti limitom...honziss píše:Mel jsem nastavenou zonu a notifikaci pri opusteni servisu, rychlost ne. k tomu mam vyfoceny budiky pri odevzdani a pri predani = 21 km. Takze podklady mam. Jestli mas kontakt na nekoho solidniho na importu, posli mi kontakt do sz prosim.Snowman000 píše:Nabuduce si nastav zonu pohybu a max. rychlost...a ten vypis co ti pride mozes potom ukazat veducemu servisu a ked nepomoze tak ho posli na import
Bohuzial so servisom na CZ imp. nemam ja ziadny kontakt, nic sme spolu neriesili nikdy, ale budem zajtra mozno s Cechmi z predaja tak sa opytam. Ale ked im to posles na info@volkswagen.cz, tak sa musia zaoberat kazdym podnetom a musia sa ti k nemu vyjadrit. A pripadne rB, tam mozno bude poznat niekoho ak uz bol predcitavany na porade
Prvy krok, bych ale aj tak riesil v servise s veducim servisu a uvidis, co to je za cloveka a ake ma jednanie a pohrozil bych ze to pude vyssie...
Rozhodne nebylo treba ujet 20km, evidentne dost prasackym zpusobem. Nebo jet normalne a pak ho nechat 3h nastartovany.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Na základní informace stačí i moje auto od t-mobile.HOUZJ5AJ píše:Sorry za malé OT, ale co používáte ke sledování pohybu auta atd.? Díky.
Presne na to jsem se chtel optat na jak dlouhe vyjizdce a jakych podminek jsi mu to zavadu predvadel. Povazoval bych za normalni udelat to ve stejnem rezimu co mi demonstroval zakaznik kdyz to stacilo k oznaceni toho ruchu.honziss píše:… navic servis je v arealu s dalsimi firmami a silnice tam maj dost, vcetne retarderu. Pro projeveni zavady stacilo rozjet auto na 5km/h a zastavit, zadna velka veda, presne to jsem rano udelal s technikem na palube a stacilo to.
Rozhodne nebylo treba ujet 20km, evidentne dost prasackym zpusobem. Nebo jet normalne a pak ho nechat 3h nastartovany.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Zas vam to tu zaspamujem trosku. Iked svetla su fakt pre mna oblast v ktorej asi najviac vnimam prinos a vyvoj k lepsiemu
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty IQ svítí fakt hodně dobře. Podle mne zatím nej světla, co jsem jel.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Nic proti vývoji čím dál výkonnějších a jasnějších světel do pojízdných plechovek ovšem protijedoucí to málokdy ocení.