Heh taky mám občas ten pocit . Ale tak co - jednou za čas se hold navštíví servis, hoděj podvozek do pořádku, něco to stojí, ale zvykl jsem si - jiné to tu jentak nebude . Horší je spíš, že stav silnic občas může za nepěknou nehodu - ale co, on to Víťa nebo Huml stejně svede na piráty, tak o čem kecámeřidičBOB píše:no, někdy ty naše komunikace připomínají leccos, jenom ne silnice...a je jedno, jestli tam čáry jsou nebo ne. Tuhle jsem ve 270ti na D1 chytnul nějakou díru a myslel jsem, že to kolo mám na klíně
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hned v 0:55 málem skončil... Kdyby ten dodávkář nebyl srab, tak je ve svodidlech. Dotyčný to ale v ruce neměl - menší pud sebezáchovy a sraní na ostatní není totéž, jako mít něco v ruce. Navíc, ten um patří na okruh a ne do silničního provozu. Udělat tohle mě, tak po jeho zastavení mne asi zavřou za těžké ublížení na zdraví
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jak píšu - na té dálnici jsou ty manévry občas trochu diskutabilní, přesto si nemyslim, že to mělo tak blízko k průseru, jak píšeš. Ale každý na to máme svůj názor.
EDIT - teď jsem si všimnul, že tam má puštěnou směrovku - ok, tohle nebylo moc košer, do toho bych nešel.
EDIT - teď jsem si všimnul, že tam má puštěnou směrovku - ok, tohle nebylo moc košer, do toho bych nešel.
Naposledy upravil(a) Weeper dne ned 22 kvě 21:19, celkem upraveno 1 x.
á legendární video docela se divím, že ho media nevytáhnou v boji za pirátyWeeper píše:Mě se třeba líbí přístup tohoto borce (04:58 - 1. část), ihned jak předjede řadí se k pravému okraji. A kolikrát se mu to v těch dvou částích videa silně vyplatilo (6:18 - 2.část).. V jiných pasážích to dělá hlavně kvůli ohleduplnosti. Z videa by běžný občas řekl - vrah a pirát, ale já řikám - hezká svižná jízda, kde dotyčný na těch okreskách nikoho neohrozil. Ta dálnice je občas diskutabilní - ale i tak bych řekl, že to jednoznačně měl v ruce.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
acer.t - však ony na něm v letech největší slávy (tuším 2007) hodně hodovaly.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Weeper: snad se shodneme alespoň na tom, že kdyby takhle jezdil každý pátý řidič, tak by to asi k ničemu dobrému nevedlo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stejne to bude pako, uz jen ze to cpe na internet aby zamachroval ... zavodit se ma na okruhu ...
pak prijde ostrejsi zatacka a dopadne jako tenhle mamlas tohle klickovani na dalnici je demence ...
pak prijde ostrejsi zatacka a dopadne jako tenhle mamlas tohle klickovani na dalnici je demence ...
Za mě to video z nachipovanym mazuťákem v pohodě
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Weeper píše:acer.t - však ony na něm v letech největší slávy (tuším 2007) hodně hodovaly.
jjj MF DNES dva dny v tištěné podobě na první straně a TV nova myslím, celý týden
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
K tomu videu: za dálnici jednoznačně IMHo je předjíždění zprava nejen proti předpisům (to by mi nevadilo ), ale i proti nepsanému bontónu, a to už mi vadí. A ta dodávka v 0:50, to byl dost hnus.
S tím co prováděl na okreskách nemám žádný problém, naopak .
S tím co prováděl na okreskách nemám žádný problém, naopak .
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!