Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Obrázek

=)) =)) =))
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Muži z Kroměřížska jdou k soudu za propagaci nacismu na Facebooku
http://www.romea.cz/index.php?id=detail ... 2007_11139
tak to je dobrý, cikán Dário si tady prozpěvuje jak je jeho celej Tanvald, jak bude komusi řezat hlavu a ohánět se mačetou a pohoda. Tady nějaký zoufalci pravděpodobně jen nalinkovali odkazy na nějaký videa, který udělal někdo jinej a hrozí jim desítka :-o . Hlavně že cikánům, který dobili a znásilnili toho kluka z děcáku trest snížej na pár let. Tohle fakt nepobírám. :-o Ne že bych byl nějakej extra pamětník totality, ale dneska mě už připadá, že se svobodou projevu je to snad ještě horší než to bejvalo :ymsick: Když je to teda tak špatný, tak pak vidím jedinou možnost v cenzuře internetu, totálním zákazu prodeje jakýkoliv literatury týkající se německejch představitelů za 2.války a přísném zákazu byť i vyslovení slov jako fašismus nebo Hitler. V opačným případě to může končit tak, že v krimu skončí každej, kdo má doma nějakou normálně zakoupenou knížku nebo nedej bože nějakej německej artefakt či někde na netu použije slovo, který uvázne ve filtru nějaký udavače z nevládní organizace. :ymsick: Začínám litovat členy klubů vojenské historie, kteří si hrají na německé vojáky :))
Niko nadžanel ko kerdža
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Pickuper píše:Ne že bych byl nějakej extra pamětník totality, ale dneska mě už připadá, že se svobodou projevu je to snad ještě horší než to bejvalo :ymsick:
Troufám si tvrdit, že není, páč to bychom se jinak nemohli takhle volně projevovat na fóru. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Obávám se, že dříve nebo později tu to nějaká udavač najde a bude nám to zatrhnutou. :|
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Volivovej volej
Mistr volantu

To je jednoduché. Nesmíte mu k tomu dát důvod. B-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Je třeba nejdřív nashromáždit dostatek důkazních materiálů. Musíte se víc snažit a nesmíte na nás spěchat.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Volivovej volej píše:Troufám si tvrdit, že není, páč to bychom se jinak nemohli takhle volně projevovat na fóru. :-)
jak volně? máš dojem, že existuje nějaká volnost? v čem? ta volnost byla ve finále dobře vidět na Garáži. Kdyby byla skutečná svoboda slova, tak by na mě nemusel pracovat udavač, ale prostě a jednoduše bych byl z fóra exkomunikován tím, že by mi osazenstvem (nikoliv Lutonským osobně) bylo dáno najevo, že moje další přítomnost není vítána neboť mé názory tam nejenom nikoho nezajímají, ale třeba i valné většině vadí. Stejně tak v reálným životě. S tím bych neměl problém. Takhle si představuju svobodu slova a důsledky při vybočení z nějakých mantinelů. Ale, aby šlo spáchat trestnej čin se sazbou několik let natvrdo jen pomocí mluvenejch nebo psanejch slov mě přijde absurdní zvláště v kontextu se sazbama trestnejch činů proti majetku či zdraví ~x(
Volivovej volej píše:To je jednoduché. Nesmíte mu k tomu dát důvod. B-)
..a jsme znova na začátku :ymsmug:
Naposledy upravil(a) Pickuper dne čtv 03 lis 15:40, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Honza42 píše:Je třeba nejdřív nashromáždit dostatek důkazních materiálů. Musíte se víc snažit a nesmíte na nás spěchat.
:p
Niko nadžanel ko kerdža
Volivovej volej
Mistr volantu

Pickuper píše:jak volně? máš dojem, že existuje nějaká volnost? v čem? ta volnost byla ve finále dobře vidět na Garáži. Kdyby byla skutečná svoboda slova, tak by na mě nemusel pracovat udavač, ale prostě a jednoduše bych byl z fóra exkomunikován tím, že by mi osazenstvem (nikoliv Lutonským osobně) bylo dáno najevo, že moje další přítomnost není vítána neboť mé názory tam nejenom nikoho nezajímají, ale třeba i valné většině vadí.
V Garáži to bylo tak, že na podnět udavače se tím začal zabývat majitel toho fóra. Víš dobře, že do té doby byl klid. A že to fórum je soukromým majetkem, je třeba počítat s tím, že ten, kdo ho vlastní, má o komkoliv právo rozhodnout v tom smyslu, že nás tam nechce. Taky jsem přece měl být okamžitě zbaven přístupu. ;-)
Pickuper píše: ..a jsme znova na začátku :ymsmug:
Cirkulujeme. Nemá to začátku ni konce. :)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Volivovej volej píše:V Garáži to bylo tak, že na podnět udavače se tím začal zabývat majitel toho fóra. Víš dobře, že do té doby byl klid.
Garáž by příklad ............ a klid je nepochybně jen proto, že udavač nejspíš sezdal, že zde by asi neuspěl a bohužel pro něj jsem podstatu TČ nenaplňoval ani tam, a už vůbec ne tady ;) Já se jen skutečně bojím toho, že dřív nebo pozdějc tady někdo dostane od EU prachy na to, aby udělal nějakej šmírovací soft, kterej tě někam automaticky udá v okamžiku, kdy na sebe upozorníš použitím nějakýho klíčovýho slova, který bude mít ten šmejd v databázi. Tímhle způsobem už fungujou i odposlechy, takže je jen otázka času, kdy se toho chytí nějaká Romea či podobný svinsta. Velebnosti, budu blejt :D
Niko nadžanel ko kerdža
Odpovědět