Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
něco málo postřehů o Tesla autech za poslední výlet na východ
Tesla na dálnici je téměř vždy nejpomalejší auto, které lze potkat - toto se mi v AT potvrdilo hned dvakrát (vždy v levém 80-100)
V HK jich jezdí poměrně hodně, a když se to tak vezme tak právě HK je podle mě ideální místo pro takové auto. nelze jet nikam daleko, všude kolem je moře a jet do Číny je trochu komplikované
Tesla na dálnici je téměř vždy nejpomalejší auto, které lze potkat - toto se mi v AT potvrdilo hned dvakrát (vždy v levém 80-100)
V HK jich jezdí poměrně hodně, a když se to tak vezme tak právě HK je podle mě ideální místo pro takové auto. nelze jet nikam daleko, všude kolem je moře a jet do Číny je trochu komplikované
Pravda vyděsí
Jo taky si myslím že 700 koní je do velkoměstského provozu ideál
jinak s tou pomalostí Tesly na dálnicích naprostý souhlas
jinak s tou pomalostí Tesly na dálnicích naprostý souhlas
myslel jsem to tak, že omezený dojezd tam nevadí, protože stejně není kam jet.
Pravda vyděsí
prosim tě, kde mají v Hradci Králové moře a hranici s čínou?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
podobne to s elektromobily vypada tady na Severu. teslu/i3/zoe/leef vidim kazdy den nekolikrat. vsechno obvykle pri rychlosti pomaleho behu vcetne dalnice, kde je predjizdeji i MHD busy.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
odkdy je hradec králové na východ (od nás)?pavproch píše:prosim tě, kde mají v Hradci Králové moře a hranici s čínou?
Pravda vyděsí
- noveautičko
- Pan Řidič
Je to asi nej auto v kategorii elektromobilů..myslím,že cena pujde rokama dolu..(pamatujeme na první TV plazmy)..
Kapacita baterií v elektroautech (dojezd) s vysokou rychlostí letí rapidně dolů. Pár dnů jsem jezdil s e-UP a ten měl omezovač na 130 km/h.
Nedivil bych se, kdyby Tesla říkala něco ve smyslu: jedeš moc rychle, uber, jinak nedojedeš.
PS: tesla je doma v USA a tam se na hodně málo místech na dálnicích jezdí více jak 110km/h.
Nedivil bych se, kdyby Tesla říkala něco ve smyslu: jedeš moc rychle, uber, jinak nedojedeš.
PS: tesla je doma v USA a tam se na hodně málo místech na dálnicích jezdí více jak 110km/h.
- noveautičko
- Pan Řidič
při normálním používání a ne závodění,je to dostačující a velmi zajímavý vůz,páč Evropa či Japonsko pokulhává..
Zbytek zemí spíše pokulhává na státem posvěcených podvodech s dotacemi a emisními povolenkami, to se pak dělá byznys když není potřeba vytvářet zisk. Nebýt toho, Tesle bych snad i fandil. Druhá věc je, proč vyrábějí třeba model se 700 koňma, když reálně baterka vystačí jen na městské a příměstské šolichání.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe