IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od pavproch »

ref nakousnutý jabko: tohle neska zaznělo na tom druhým pokecu ve vlákně o plagiátorství...
Ryba píše:Tak Apple je především právnická firma, těma eletrickejma udělátkama se jen maskuje.
Podobně jako McDonalds je globální síť veřejných záchodků s doplňkovým prodejem karbanátků.
imho si nedokážu představit trefnější definici obojího.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

HondaMan píše:mírný OT: Jak se v současné době jeví Acer a podobné značky? Tahle značka v mé hlavě asociuje věci, které z ohleduplnosti k místnímu uživateli nebudu vůbec psát, ale dost lidí si je chválí. Co na to místní znalci?
Na Acer jsem zatim chválu neslyšel. Z těch levnejch značek je slyšet chvála možná tak na Asus. Několik spolužáků má Acer(čtyři bych řek) a všichni do jednoho byly v servisu na reklamaci. Vesměs přehřejvání a wifina, kamarád mimo školu to samý - chvilku pustí něco náročnýho a počítač mu kompletně spadne. Pak je tu hojně zastoupenej Asus. Jednomu blbne baterka, zbytek je naprosto v pohodě. Pak sou k vidění i další výrobci, ale tam je to vesměs bez problémů. Takže z toho mi vychází, vyhnout se Aceru velkym obloukem.
TSs
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

KoPP píše:já to takto dělám, problém spíš vidím v dostupnosti internetu na mnoha místech, takže je to zatím spíš takové beta testování...

ale řeknu Ti, že je to luxus... nemusím si sebou brát vůbec nic, když vím, že na onom místě je třeba stolní PC s netem.

zabezpečení vidím jako největší slabinu, ale heslo pravidelně měním a nepředpokládám, že by má moudra někdo tak urputile chtěl.
a je to moderní štajl bez Jantarů od kůklu nebo jablíčka.

ale s tabletem 13" a slušným HW jseš můj člověk. nesnáším přesedlávání z krámku na krámek.
Na to ti stačí úplně normální účet na Gůglu. Je známo, že ten šacuje lidem věci, poštu a tak... no a co? K čemu mu ta data potom jsou? Stejně maximálně jen k tomu, aby na tebe mohl lépe zacílit reklamu, ze které profituje. A to, že budu vystavován hlavně takové reklamě, která je pro mě zajímavá, je nakonec i pro mě služba. AdSense je fajný. :)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

vasco píše:ExFun: Není už fakt zbytečné stále nadávat na Apple? Ano, byl to on, který přišel s "omezeným" iPadem, ale nebyl to on, kdo říkal dalším výrobcům "kopírujte nás a dělejte totožná zařízení. Možná je problém Applu, že ztrácí díky "omezenosti" zákazníky jako ty, ale není už jeho problém, že si nevybereš u ostatních výrobců a systémů. Nechceš Apple, neměj ho, ale když si nevybereš jinde, tak to neházej na něj.
Apple je trend leader. Bohužel. Apple je ten, kdo přinesl nejvíc <> do IT světa.

Airy byly první NTB, které jsem zaznamenal, že neměli uživatelem vyměnitelnou baterku..
Apple první u iP zavedl instalaci jen z jeho serverů
Apple první odpálil lokální bezdrátový sync (aby donutil používat jeho cloud)

Bohužel lidi na to skočili, výše uvedené znamená nákladovou úsporu, takže hosp. výsledek. Ostatní výrobci následují.

Když si vemu, že WM uměly vše a WP jsou jen ořezávátka X(
Back to basics.
Příčina -> následek
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Volivovej volej píše:
KoPP píše:já to takto dělám, problém spíš vidím v dostupnosti internetu na mnoha místech, takže je to zatím spíš takové beta testování...

ale řeknu Ti, že je to luxus... nemusím si sebou brát vůbec nic, když vím, že na onom místě je třeba stolní PC s netem.

zabezpečení vidím jako největší slabinu, ale heslo pravidelně měním a nepředpokládám, že by má moudra někdo tak urputile chtěl.
a je to moderní štajl bez Jantarů od kůklu nebo jablíčka.

ale s tabletem 13" a slušným HW jseš můj člověk. nesnáším přesedlávání z krámku na krámek.
Na to ti stačí úplně normální účet na Gůglu. Je známo, že ten šacuje lidem věci, poštu a tak... no a co? K čemu mu ta data potom jsou? Stejně maximálně jen k tomu, aby na tebe mohl lépe zacílit reklamu, ze které profituje. A to, že budu vystavován hlavně takové reklamě, která je pro mě zajímavá, je nakonec i pro mě služba. AdSense je fajný. :)
no fajný a k čemu mě je potom nějaký soukromí??? Tady je o princip a myslím si, že za pár let či desítek už to nebude jen o principu.

je známo, že policie lidem šacuje konečníky no a co... třeba dopravníma kuželama... no a co.

btw já jsem chtěl mail nikoliv to, aby někdo na základě toho s kým a co si píšu na mě cílil reklamu a tím mě prudil násobně více než obvykle.
Slow and serious
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ex: s iOS5 lze lokálně bezdrátově synchronizovat. Ale to je fuk. Já jen furt nerozumím tomu, proč jsi tak zapšklý jen vůči Applu. Nadávej market-leadrům, že kopírují trend-leadera... :-)
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

No, asi tak. Bránilo Microsoftu něco, aby udržovat Windows Mobile, staral se o jejich kontinuální vývoj? Mohl být dnes zajímavější než Android. Nutil je někdo, aby ho zapíchli a místo toho vyvinuli hezky vypadající, ale ne zrovna moc schopný Windows Phone? Ono se řekne, že trend jde tudy a tamtudy... On jde tím směrem, který ti největší hráči určí. Apple byl velký, ale nikoliv největší. Apple zalepil díru na trhu - nemuselo to přece hned být pochopeno jako signál pro ostatní, že se do tej ďuzny musí hned nasoukat taky. To už je jejich problém.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Protože to byl Apple, kdo přinesl tento smradlavý vítr. A nenazýval bych to zapšklost - to je kritika. A pokud bys četl pořádně, tak hlavně kritizuju, že ostatní dělají to samé. Apple ovečky ať békají třeba a-p-p-l-e. Štve mě MS, že kopíruje dementní nápady zhnilého jabka. Z komplexních WM zdementnělé WP jsou zářným příkladem.

A na jabku je také nejlépe vidět, do jaké řitě to vede a povede
Back to basics.
Příčina -> následek
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

nahodou apple a icloud je ruls, všechny obrazky mam v notebooku, počítači a iphone, to samé kontakty. Když jsem doma na wifi jede to přes wifi, když jsem mimo jede to přes 3G.
Doma NAS na kterym všechny data, jelikož doma poižívám 5 počítačů všude mam to co tam chci mít plus server na kterym běžej aplikace jako maily, učto, sklady atd a mohu s tim pracovat odkudkoliv i z iphone, za mne je to super :-))
SSS - vdechne tě do života
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

pavproch píše:ref nakousnutý jabko: tohle neska zaznělo na tom druhým pokecu ve vlákně o plagiátorství...
Ryba píše:Tak Apple je především právnická firma, těma eletrickejma udělátkama se jen maskuje.
Podobně jako McDonalds je globální síť veřejných záchodků s doplňkovým prodejem karbanátků.
imho si nedokážu představit trefnější definici obojího.... :D
jako psaní si zlepšil, ale nazor je jak z diskuze z novinek :D
SSS - vdechne tě do života
Odpovědět