IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
vasco
Letec

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od vasco »

No vidíš to, my máme doma Thinkpady od roku 1993, a nikdy žádný problém. Já jedu na Macu pátý rok, měl jsem MB White, MB Air (late 2010), teď mám 15" Pro (Late 2011) a musel jsem zatím reklamovat White i Air, Pro ještě ne, ale to je tím, že ho mám druhý den, takže ono se něco objeví... ;-)
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Volivovej volej píše:Přesně to si myslím taky - v 80 GB by hravě bydlel systém, data bych ukládal na 500GB HDD. Je ale otázka, jak se takový disk chová - jestli v systému vidím dvě jednotky, jak na tom bude předinstalovaný OS... zase se mi tak úplně nechce se s tím moc drbat... :((
Znovu. O:-) Už jsem psal, že MacBook kupovat nebudu. Navíc předpokládám, že jsou to taky jen stroje a mohou se porouchat stejně jako cokoli jiného.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

pavproch píše:ref odkazované lenovo T520: bacha na ty W7/64bit - spousta aplikací se s těma 64bitama nemá ráda.... rovněž v síti (společně s W7/32 a XP) občas dělají bojdel...
my jedeme vše na 64/W7 a pohoda..co konkrétně ti nejede? ono jestli to spíš nejsou aplikace pro dos :D
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Volivovej volej píše:
Volivovej volej píše:Přesně to si myslím taky - v 80 GB by hravě bydlel systém, data bych ukládal na 500GB HDD. Je ale otázka, jak se takový disk chová - jestli v systému vidím dvě jednotky, jak na tom bude předinstalovaný OS... zase se mi tak úplně nechce se s tím moc drbat... :((
Znovu. O:-) Už jsem psal, že MacBook kupovat nebudu. Navíc předpokládám, že jsou to taky jen stroje a mohou se porouchat stejně jako cokoli jiného.
napiš to ještě jednou raději :-B :D :D :D
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

32bit aplikace pod WoW32 jedou uplne v pohode. Jen 16bit nejedou ;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Alex.. píše:
pavproch píše:ref odkazované lenovo T520: bacha na ty W7/64bit - spousta aplikací se s těma 64bitama nemá ráda.... rovněž v síti (společně s W7/32 a XP) občas dělají bojdel...
my jedeme vše na 64/W7 a pohoda..co konkrétně ti nejede? ono jestli to spíš nejsou aplikace pro dos :D
Jr má noťas běžící pod W7/64, ostatní počítače v domácí síti sou W7/32 a pokud sou nějaké problémy se sdílením/přenosem dat, tak dycky jen s tím W7/64, v práci stejná situace...

aplikace si už moc nepamatuju, je to už dva roky, namátkou - mozzila hřmícípták nejela pod W7/64, ditto IrfanView, DesignReview, InvertorView, DWGTrueView, PDFCreator.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

nechápu proč by ty apps nešly. 32-bit apps pod W6-64 jedou naprosto v pořádku. Není to rukama? Sdílení dtto?
Back to basics.
Příčina -> následek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tehdy (před těma 2 rokama) to fakt neběželo, možná ale ty apps už neska jsou kompatidebilní is 64bit... ref síť: kdyby to bylo jen ne mně, tak souhlas, ale potvrdili mi to i lidi, kteří se správou sítí živí, že to není rukama, ale prostě že to na 100% spolu v síti nechodí nikde a nikomu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

nevím. nejsem ITík. W7-64 používám k velké spokojenosti. Faktem je, že do sítí se nepřipojuji.

W7 x64 si pro 32-bit programy dělá "program fles (x86)" zatímco 64-bit jsou se své složce bez onoho dodatku.
Problémy jsem zaznamenal pouze s existencí add onů, např. Speckie existoval pro IE9 jen v 32-bit verzi a pro 64-bit ne.
Back to basics.
Příčina -> následek
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Doma jsou celkem 2xWin7 64bit, 2xVista 32bit, 1xVista 64bit a 1x XP 32bit. Na data malej server na Sempronu odemklém na Athlon X2 a Windows Home Serve 2011 64bit a ani na jednom PC/NTB není problém se sdílením. Dokonce ani na multimed. centrech.
Odpovědět