Auto pro rodinu do 1.3m
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto pro rodinu do 1.3m
M.Z. s A6 jsem to měl u zákazníků vcelku často A jak píše Štěpán - to se pak těžko vyjednává o čemkoliv.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Taky jde o to, jak to máš strukturovaný obchodně. BOB to má předpokládám podobně jako já, kdy každej zákazník je sám o sobě relativně malej, ale za to jich je hodně.
A pak se prostě nějakou prémií jezdí hůř než když máš 2-3 velký zákazníky, co ti dávají práci na celej rok. Protože u těch malých má pak každej pocit, že zrovna na něm sis na to vydělal a nedává mu to smysl.
A pak se prostě nějakou prémií jezdí hůř než když máš 2-3 velký zákazníky, co ti dávají práci na celej rok. Protože u těch malých má pak každej pocit, že zrovna na něm sis na to vydělal a nedává mu to smysl.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To proste neni dobry kdyz pred malou firmou na parkovisti pro navstevy zaparkuje vetsi auto nez ma vedle stojici reditel/majitel
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Kdyz jsem v lete cekal na auto a nedejboze nekam prijel touaregem, tak vzdycky na to padla narazka. Kdyz jsem mel pujcenyho focuse, kugu, pumu nebo ted tu cernou svini co mam, to je maly, roztomily, v poradku...lidi jsou v tomhle dost jednoduchy a treba na slovensku je to jeste horsi..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Mám také zkušenost, když jsem před 10 lety hledal nové dodavatele,vyrazil jsem s novou Panamerou do Germánie do jedné firmy a vjel přímo do jejich uzavřeného dvora,vešel dovnitř,obešel jejich poskoky a zavedli mi přímo k vedoucímu stáje,tam jsme si padli do oka,novinka od Porsche se mu líbila a následně po mnoha obchodech se stali přáteli. Oba jsme šli nedávno do důchodu,starý pán už do firmy moc nejezdí a s mladejma to teda už moc nefunguje,tak jsem je po mnoha letech spolupráce přeskočil a komunikuji přímo s "matkou".
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Každá mince má 2 strany. Já se s tím setkal u Opelu také. Nejčastěji od lidí, kteří v rámci korpu dosáhli na Octu bez fialek
Na druhou stranu když za mnou přijede chlap v GL500 a brečí že jeho děti mají hlad a jak na nás prodělává... přitom vím že mu na každém kamionu zbyde cca 40 - 50 čist./měs protože jsem mu ten kšeft pomáhal domluvit, tak se ze mě také stává závistivá kurva...
Na druhou stranu když za mnou přijede chlap v GL500 a brečí že jeho děti mají hlad a jak na nás prodělává... přitom vím že mu na každém kamionu zbyde cca 40 - 50 čist./měs protože jsem mu ten kšeft pomáhal domluvit, tak se ze mě také stává závistivá kurva...
2.9T RWD
970ka: ale tak ty děláš auta, to je něco jinýho. A navíc, Německo
HM: No třeba děti fakt nemají co žrát. To je leasing na GLo, hypotéka, druhý GLo pro milenku, alimenty... A hned se ti ty peníze rozutekly.
HM: No třeba děti fakt nemají co žrát. To je leasing na GLo, hypotéka, druhý GLo pro milenku, alimenty... A hned se ti ty peníze rozutekly.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To je hezky a nevylucuju, ze se to muze stat nekdy tady taky, ale drtiva vetsina mych zakazniku to ma jinak.970ka píše:Mám také zkušenost, když jsem před 10 lety hledal nové dodavatele,vyrazil jsem s novou Panamerou do Germánie do jedné firmy a vjel přímo do jejich uzavřeného dvora,vešel dovnitř,obešel jejich poskoky a zavedli mi přímo k vedoucímu stáje,tam jsme si padli do oka,novinka od Porsche se mu líbila a následně po mnoha obchodech se stali přáteli. Oba jsme šli nedávno do důchodu,starý pán už do firmy moc nejezdí a s mladejma to teda už moc nefunguje,tak jsem je po mnoha letech spolupráce přeskočil a komunikuji přímo s "matkou".
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jo,jasně,tak si vzpomínám,když jsem si za socíku v koupil prvního mergla,jezdil s ním do fabriky a po čase se musel zpovídat u předsedy Ksč a to jsem u nich nikdy nebyl a stejně jim to leželo v žaludku,ale to už je tak dávno,že to snad ani není pravda,ale připadal jsem si tenkrát hrooozně odvážnej.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Mě za auta vždycky těpal ředitel, pro kterého dělám smluvní servis, ale je to silnější, než já.
Nicméně dodnes nechápu logiku tohoto pohledu na věc. Já se chci i v práci bavit.
Nicméně dodnes nechápu logiku tohoto pohledu na věc. Já se chci i v práci bavit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3