WRX mi přijde jako už dost velké a těžké, nicméně určitě s tím bude taky ukrutná zábavammira píše:kvuli necemu takovemu jsem si v zime koupil WRX. bohuzel prestalo snezit presne v okamziku, kdy jsem ho koupil a od te doby bylo sucho.charger píše:Pokud nezáleží na penězích, tak například Evo. Za celou zimu mě ovšem paradoxně nejvíce pobavil starý Swift 4x4. Ta nízká hmotnost a jednoduchost skandinávských nadhozů je nej. Mám tu i jedno video ze začátku minulé zimy, místo natáčení jistě poznáš
"Čtyřkolka" pro zábavu
Re: "Čtyřkolka" pro zábavu
Ain´t nobody got time for that
Naštěstí to nenapadá ani místní policejní sbor, jinak je Tesla drift park již proslulá, střídáme to s kasárna ve Frenštátě. Večer je tam liduprázdno, nikoho tam člověk neruší, ideální místo....pavproch píše:místo samozřejmě znám.... by mně nikdy nenapadlo, že se tam dá driftit....
Ain´t nobody got time for that
Zdravím,
nepadnula tady jeste jedna zajimava volba o ktere do budoucna na zimu uvazuji a to jest:
Mazda 323 GTX (popr. GTR) - 1.8t - cca 185ps, 1250kg. Kdyz se da vetsi turbo a vycese se vyfuk, tak je z toho nesmysl.
Zabavna stara plechovka ale bez rámu bych se trochu bal : )
nepadnula tady jeste jedna zajimava volba o ktere do budoucna na zimu uvazuji a to jest:
Mazda 323 GTX (popr. GTR) - 1.8t - cca 185ps, 1250kg. Kdyz se da vetsi turbo a vycese se vyfuk, tak je z toho nesmysl.
Zabavna stara plechovka ale bez rámu bych se trochu bal : )
Mitsubishi 3000 GT VR4 TWIN TURBO 4WD
nebo
Toyota Celica GT4
nebo
Lancia Delta Integrale HF Evo II
nebo
Toyota Celica GT4
nebo
Lancia Delta Integrale HF Evo II
Niko nadžanel ko kerdža
Mitsubishi: také uvažuji o tomto voze zánovní sporťák, servis za hubičku, spotřeba se dá udržet v rozumných mezích, a když bych sehnal nějaký lehne upravený kousek, tak image nepřekonatelná .) dobře, že má někdo podobný vkus jako já
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť