Ja si zatim neprivstal nikdy, plivanec mi nestoji za to, abych se ochudil o spanek. Proste to prestalo - nevim proc. A snad to tak i zustane. V nasi ctvrti se ted rekonstruujou ulice, treba se vymenila parta kopacu, tezko rict. Kamera zatim bezi kazdou noc a to ciste z duvodu, ktere psal nekdo vyse: nehodlam dostat na budku od pripadne party nalitych úkáček, nejdriv chci logicky vedet, s kym bych mel pripadne tu cest se konfrontovat. A trochu se uklidnime s narazkama na mou zenu, diky.
humidor píše:Tak dnes ráno znova. Vstal jsem v sest - a uz tam byl. Takze to dela nekdo mezi 23:00 a 6:00, tedy za tmy.
Tohle je jedna z nejlevnejsich kamer s detekci pohybu (kupuju ji jenom kvuli tomu hajzlovi, proto do toho nechci investovat).
Otazka: nevysaje mi to pres noc autobaterii? Mam nechat kameru proste zapnutou pres noc a napajet ji ze auto-zapalovace? Nebo se zapne jenom, kdyz zaznamena njk pohyb, takze nemusim napajeni tolik resit?
Nebo njk jiny tip?
Diky!
Jinak kdybys koukal za tim oknem a videl, ze jich je hodne atd., tak bys taky nemusel vylezat, i kdyz kamera je urcite pohodlnejsi reseni. Tak snad ho to preslo a budes mit klid.
Naposledy upravil(a) lampa dne čtv 23 dub 20:57, celkem upraveno 1 x.
Pokud flusance ustanou tak bych to viděl na nějakého souseda. Protože pokud to instaloval někdo od vedle tak se to aspoň v minimálním okolí rozšíří, že máš kameru, protože se soused pochlubí jak ti jí instaloval. Případně se o tom ještě zmínil v hospodě.