Maximálně pohodlné a bezpečné auto

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
PalaS
Řidič začátečník

Re: Maximálně pohodlné a bezpečné auto

Příspěvek od PalaS »

Tú nástupnú výšku treba skúsiť, ak nevyhovujú MPV, potom jedine veľké kombi. Pohodlný a snáď aj dostatočne veľký by mohol byť Citroen C5 kombi, ten má vzduchové pruženie.
Zoja
Spolujezdec

Příspěvek od Zoja »

Beru zpátky, já myslela, že otočné sedačky spolujezdce se upravují jen ve výšce auta, teď jsem znovu koukla na leták, co máme, a dělají se i takové, co to posunou dolů. Takže výška je tímpádem úplně fuk. Omlouvám se :ymblushing:
Zoja
Spolujezdec

Příspěvek od Zoja »

Všem vám moc děkuji za doporučení, my začneme příští týden obhlížet ty doporučené značky. Tak nám držte palce, ať si na nějakého toho obra zvyknu a nestane se ze mě postrach silnic O:-)
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Tak teda přeju šťastnou ruku při výběru a na první pohled se nelekněte jak je Voyager velký, on se jen zdá velký :ymhug:
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Schvalne som sa isiel pozriet kolko ma ten zazrak o ktorom som pisal najazdene. 51 tisic mil, rocnik 2009. Mozno by to bolo vhodne auto za urcitych podmienok, ale nie ked je rozpocet 1,2 mega. Skratka sa komfortne necitim v tom aute len koli tomu ze je tam vela miesta...

Ale prajem spokojny vyber, nech je akykolvek.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já bych vybral VW Mutivan, MB Viano, nebo Ford Tourneo a nechal dodělat nájezdovou plošinu, to by bylo nejelegantnější řešení nástupu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět