Onboard videa
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Tak jeden piatkovy...
Skocila mi tam sice oranzova, z poza volantu bola fakt kratko, no pan si pomylil semafor ( mal len zelenu doprava, rovno mal cervenu a zelena ma nastaveny casovac o 10 sekund neskor) a isiel rovno.
Bohuzial mi ho najprv zakrylo odbocujuce auto a potom stlpik a ked uz som ho zbadal, moc moznosti nebolo...hlavne pan nezareagoval vobec...
Pan si odmietal pripustit akukolvek chybu a ani video ho nepresvedcilo. Az dopravaci ked videli video ho presvedcili, kedze vedia ako su nastavene semafory a kto tu chybu spravil...
Kamerka v aute mi fakt zachranila zbytocne opletacky!
Skocila mi tam sice oranzova, z poza volantu bola fakt kratko, no pan si pomylil semafor ( mal len zelenu doprava, rovno mal cervenu a zelena ma nastaveny casovac o 10 sekund neskor) a isiel rovno.
Bohuzial mi ho najprv zakrylo odbocujuce auto a potom stlpik a ked uz som ho zbadal, moc moznosti nebolo...hlavne pan nezareagoval vobec...
Pan si odmietal pripustit akukolvek chybu a ani video ho nepresvedcilo. Az dopravaci ked videli video ho presvedcili, kedze vedia ako su nastavene semafory a kto tu chybu spravil...
Kamerka v aute mi fakt zachranila zbytocne opletacky!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Pěkně, kamerka se vyplatila, dokazování by bylo obtížné. Že pánovi nebylo divné, že ostatní auta za ním stály, ale musel to být dobrý dement, když ho ani video nepřesvědčilo... Mohl si ušetřit policajty.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bol to starsi pan, myslim ze 73 a pre neho zelena je proste zelena. A dokazovanie by bolo fakt oprus, kedze nik sa pri nas neprizastavil a okrem svedkov z aut dalsi neboli.
Nastastie sa jednalo o sluzobaka, ale bez kamery uz fakt ani kilometer...
Bohuzial auto nepojazdne, kedze mi narovnal vytocene koleso
Nastastie sa jednalo o sluzobaka, ale bez kamery uz fakt ani kilometer...
Bohuzial auto nepojazdne, kedze mi narovnal vytocene koleso
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
škoda ho...dyť na něm ještě ani barva nemohla zaschnout
njn - 73 let, reflexy báječné, letité zkušenosti, atd...
njn - 73 let, reflexy báječné, letité zkušenosti, atd...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A díky letitým zkušenostem i získaná neomylnost (viz. nepochopení jasného videa), ho nějaký cucák nebude poučovat
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No jo chudinka, ani 2 mesiace nemal a nedozitych 3600km a to som ho mal fakt rad. Zvysok vikendu som musel pretrpiet na Passate Alltrack 2,0 BiTDI a ten uz neni vono.
Kazdopadne som zvedavy na verdikt poskodeni...no na to aka to bola supa (dal som si slusne laktom rovno do nervu o dvere) tak nevyzeral uplne zle. Ale fakt stastie, ze to neslo na dvere, facku od airbagu bych dostat nechcel
Podla jeho nazoru som mu tam proste zrazu vletel...hlavne ze byva o 50 metrov dalej...ale ten pohlad ked sa dozvedel ze to mam na kamere stal za to a policajti tiez pozerali, no musim uznat ze boli fakt prekvapivo normalni...
Kazdopadne som zvedavy na verdikt poskodeni...no na to aka to bola supa (dal som si slusne laktom rovno do nervu o dvere) tak nevyzeral uplne zle. Ale fakt stastie, ze to neslo na dvere, facku od airbagu bych dostat nechcel
Podla jeho nazoru som mu tam proste zrazu vletel...hlavne ze byva o 50 metrov dalej...ale ten pohlad ked sa dozvedel ze to mam na kamere stal za to a policajti tiez pozerali, no musim uznat ze boli fakt prekvapivo normalni...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tady se třeba policajti na záznam z kamery vykašlali.. ale jasný.. jiná situace
https://www.youtube.com/watch?v=6BOHdcMVbzc
https://www.youtube.com/watch?v=6BOHdcMVbzc
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
oxik: to je ale chyba...jsou ale možnosti, jak si došlápnout na nesprávný úřední postup...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Treba to brat tak, ze v pripade ze by si ani jeden nepriznal vinnu tak by to museli vysetrovat a vtedy by mohli ale aj nemuseli prihliadat na video. V mojom pripade ale po jeho vzhliadnuti vysvetlili dedovi ako su nastavene semafory a kde sa asi stala chyba a ten si svoju chybu priznal, nasiel sa vinnik a kedze nevznikla vyssia skoda jak 3990€, ani skoda na cudzom majetku a nik nebol zraneny, tak sa vsetko vyriesilo na mieste a hned.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...nevím, jak v SK, ale v CZ je přípustný jakýkoliv důkaz, který pomůže objasnit... Takže video by muselo být přípustné jako důkaz.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time