Maggic: Na konci toho výlevu Ti chybí už jen volte SPD!!!!!!!!! Jediná strana, která to myslí s lidmi dobře

Staci ze ti sikovna pani prebehne s e-UP!om na parkovisku cez obrubnik, skrtne si spodkom, poskodi kryt a nejaky ten clanok a skoda za 8000€ je na svete. Preto havarijka na e-UP! je 700€ tak jak napriklad na A4řidičBOB píše:Turbo: btw - jak jsi tady vyzdvihoval výhodu u Tesly, že baterie bude/je nevyměnitelná...no, to bude paráda, když při každé nehodě, kde dojde k sebemenšímu poškození baterií, bude auto na totálku. To prostě chceš!
HondaMan píše:Bob: HAV+EuroGAP...
Maggic: Na konci toho výlevu Ti chybí už jen volte SPD!!!!!!!!! Jediná strana, která to myslí s lidmi dobře
Já to tady primárně nečtu, občas nakouknu. Nicméně toto mě zaujalo a budu reagovat.Turbo píše:Když se o nás rozhodovalo ještě v Kremlu, tak jsme uranem zásobovali (nejen) jaderky po celém CCCP a stále ještě máme u nás v zemi uran na 200let. Nevím jak ty, ale já bez Ruska rozhodně v prdeli nebudu.
To jako trollíš nebo co?Maggic píše:napiš aspoň jedinou věc, v čem jde SPD proti většině lidí! Nemáš šanci..
Jo, krmit pojišťovny, protože elektro... a pojistka za kilečkoHondaMan píše:Bob: HAV+EuroGAP...
Tohle myslíš jako fakt doopravdy???Maggic píše: Bohužel je to pravda, že jen ona..a je to moc smutné pro náš stát! Vím ,je to tu o autech, ale všechno souvisí se vším, tak napiš aspoň jedinou věc, v čem jde SPD proti většině lidí! Nemáš šanci..
Ono to nebude tak horké. Viz Tvá nabídka ID4. Předpokládám, že pojistky jsou included. Kilečko nezaplatíš ani za celý roční pronájem.řidičBOB píše:Jo, krmit pojišťovny, protože elektro... a pojistka za kilečkoHondaMan píše:Bob: HAV+EuroGAP...Ono opravdu elektro není pro všechny...hlavně ne pro ty, co nemají místo hlavy našroubovaný kokot