Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Otázne je, či si to vôbec všimli... (tým nechcem nikoho obhajovať, iba konštatujem možný fakt)
Kdoví jak to bylo..
Jsem zvědav na tu mediální masáž..
Jsem zvědav na tu mediální masáž..
-
- Autoškolák
Nechci nikoho obviňovat, ale kvůli podobným tu potom máme šílené represe, bubáka z rychlosti, hony na piráty, boj se silnými vozy a za chvíli rychlostní limity 30/50/80. Nebyl jsem tam, nikoho neovviňuju, ale pochybuju, že by to Clio skončilo v poli jenom tak zrovna když ti dva kolem projížděli, i když tady je taky možný všechno.
No a ten článek, to je chuťovka, která hraje na správnou notu. Jak s motorkářema.
No a ten článek, to je chuťovka, která hraje na správnou notu. Jak s motorkářema.
Nn, kvůli takovým to rozhodně neni... to jen média, experti, Tržil (+ ostatní paka) se toho chytají, protože se jim to hodí... Kolik takových nehod je? Určitě to neni jedna nehoda za rok, ale tohle bude vděčný, až vypátrají ty lidi, tak to může být hodně vděčné, ty auta nejsou zrovna levné, takže se může zabrnkat na tu správnou sociální notu a to se bude lidem líbit...
Nechci to zlehčovat, ale je to IMHO jeden z mnoha případů
Nechci to zlehčovat, ale je to IMHO jeden z mnoha případů
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
-
- Autoškolák
Tak jistě, že oni nejsou ten pravý důvod. Ale třeba jestřáby má pod palcem zrovna Tržil.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem jenom zvědavý, jak to dopadne ve srovnání s tím lotrem Lacinou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To sice nejsou... Ale když pominu tu blbost, ujet s autem, kterých jsou v ČR kusy, tak je to docela dobře rozehrané. Neexistuje žádné flekaté video, řidiči nezastavili, nezavolali první pomoc, takže pokud odmítnou majitelé/provozovatelé inkriminovaných vozidel vypovídat... Že by se objevil svědek, který by je byl schopen identifikovat, o tom silně pochybuji.Deli píše:...ale tohle bude vděčný, až vypátrají ty lidi, tak to může být hodně vděčné, ty auta nejsou zrovna levné...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nejaky ten svedek asi bude, ne, jinak by se nevedelo, co za auta to melo zpusobit. tezko ale videl a bude schopen identifikovat ridice. i kdyz ani to dnes v nasem state neni jiste.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tak jasně, nikde nepíšu, že jim to budou schopní přišít... Ale myslím, že AHA a spol. se na nich můžou pěkně vozitřidičBOB píše:To sice nejsou... Ale když pominu tu blbost, ujet s autem, kterých jsou v ČR kusy, tak je to docela dobře rozehrané. Neexistuje žádné flekaté video, řidiči nezastavili, nezavolali první pomoc, takže pokud odmítnou majitelé/provozovatelé inkriminovaných vozidel vypovídat... Že by se objevil svědek, který by je byl schopen identifikovat, o tom silně pochybuji.Deli píše:...ale tohle bude vděčný, až vypátrají ty lidi, tak to může být hodně vděčné, ty auta nejsou zrovna levné...
taky myslim, svědek viděl tak leda červené auto, ale už těžko řidiče...mmira píše:nejaky ten svedek asi bude, ne, jinak by se nevedelo, co za auta to melo zpusobit. tezko ale videl a bude schopen identifikovat ridice. i kdyz ani to dnes v nasem state neni jiste.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: zrovna dneska jsem jedno GTR potkal na křižovatce...měl zcela zatmavená skla BTW: mě takhle jednou chtěl identifikovat soudní dvůr v D a nepovedlo se
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time