Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
...a na takovém P0 (nebo D0, či co to dneska je)...tam by stačilo, kdyby z těch kamer nebyla vytěžována jenom rychlost, ale také nesprávná jízda v jízdních pruzích - to by mnoho lidí asi koukalo!
BTW: cestou domů jsem napočítal 6ks aut, kterým nesvítilo potkávací světlo - to potřebnější. A ano, pokud někoho napadlo, že to lze vyřešit rozsvícením mlhových světel, tak mají pravdu - všech 6 řidičů svítilo mlhovkama Ani jedno z těch aut nebyly xenony nebo LED, takže otázka 70Kč a 5-40 minut výměny Ale jednooký jezdec + mlhovky - to je vrchol debility.
BTW: cestou domů jsem napočítal 6ks aut, kterým nesvítilo potkávací světlo - to potřebnější. A ano, pokud někoho napadlo, že to lze vyřešit rozsvícením mlhových světel, tak mají pravdu - všech 6 řidičů svítilo mlhovkama Ani jedno z těch aut nebyly xenony nebo LED, takže otázka 70Kč a 5-40 minut výměny Ale jednooký jezdec + mlhovky - to je vrchol debility.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
btw. proč je teď na PO směrem na Čestlice ze Strakonický stovka? Co si pamatuju, tak se tam lítalo 130, včera jsem tam jel znovu po půl roce cca, tak jsem se divil
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
protože to bylo postaveno z dotací EU a ta požadovala protihluková opatření, která nebyla realizována a tak si vymínila 100vku. Sice úplně nechápu, koho by měla ta protihlukovka chránit, protože na dohled tam je akorát Burešpekárna.
Už jsem slyšel, že se tam vyskytovává i měřící technika PČR A taky jsem slyšel, že už tam ta 100vka bude nafurt, bo protihlukovka nebude
Už jsem slyšel, že se tam vyskytovává i měřící technika PČR A taky jsem slyšel, že už tam ta 100vka bude nafurt, bo protihlukovka nebude
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Super, já čekal že to je dočasné kvůli přestavování dopr. značení (nějaké cedule tam ještě chybí).. opravdu absurdánistán jet kilo po jedné z modernějších silnic/dálnic v čr
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a to můžeme být rádi, že tam není 80.
Já tedy na to z vysoka mrdám. Pokud by se jim povedlo mne zastavit, tak bych se těšil speciálně na nebezpečnost mého jednání z hlediska materálního aspektu přestupku.
Já tedy na to z vysoka mrdám. Pokud by se jim povedlo mne zastavit, tak bych se těšil speciálně na nebezpečnost mého jednání z hlediska materálního aspektu přestupku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
protestovaly vsi okolo a bohužel je EU vyslyšela, z jejichž prostředků je to zadotováno
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dyť v tom úseku, kde je tam kilo, žádné vesnice v blízkém okolí (na doslech) nejsou... Ještě bych snad uměl pochopit dobu, dejme tomu, od 22-06... Ale přes den - to mi smysl nedává.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no asi jako 80tka na Cínovecké, asi aby to nerušilo největší směťák v republice
Je to docasne. Po dostavbne protihlukovych sten by se omezeni melo zrusit.oxik píše:Super, já čekal že to je dočasné kvůli přestavování dopr. značení (nějaké cedule tam ještě chybí).. opravdu absurdánistán jet kilo po jedné z modernějších silnic/dálnic v čr
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/