Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
vono taky nic jinyho nez naftu potkat nejde, kdyz ty zoufalci nic jinyho nemaj, krom QV
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...se to bojí vzít na sklad, že se to neprodá
A jako předváděčku - každý by se v tom jenom chtěl projet...ze zvědavosti, ale reálných zájemců, co dají za Alfu >2mio, bude asi méně než šafránu.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
jenže za to může fabrika, ono to totiž nejde ani objednat, slabší benzín pouze s automatem a silnější Veloce navíc ještě s AWD se v i v italském konfigurátoru objevila nedávno
jj, dyž sem před skoro 5-ti lety vybíral mezi 3er 30i a A4 3,2FSI, tak ani jedno z těch aut nebylo (zřejmě) v celé EU jako předváděčka....řidičBOB píše:...se to bojí vzít na sklad, že se to neprodáA jako předváděčku - každý by se v tom jenom chtěl projet...ze zvědavosti, ale reálných zájemců, co dají za Alfu >2mio, bude asi méně než šafránu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Aale to je problem vsade. silny benzin a predvadzacka neexistuje. nie je u vw, ani u oplu ani u citroenu. proste nikde. kupa na blind a podla recenzii. a este ma predajca presviedca, ze na 2km jazdy po meste je nafta v pohode, nech sa nebojim ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
thesis, c3, bravo
Qv stojí skoro v každém showroomu. Osobně jsme ho videl ve Ostravě, Zlíně a samozřejmě Praze.
Zase na druhou stranu nebylo v muzeu v Arese![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Zase na druhou stranu nebylo v muzeu v Arese
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Tahle alfa nezestárla - krásná v minulosti i teď. Znalci milánských krásek, co je to za typ? Fotil jsem jí v září a pořád se mi vrací do paměti
![Obrázek](http://www.jpeg.cz/images/2017/01/07/BoTi0.jpg)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Obrázek](http://www.jpeg.cz/images/2017/01/07/BoTi0.jpg)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Je to Giulietta Spider z 50. let. Krásné a dnes už i hodně cenné auto.
Jsme trochu off-topic, ale zrovna u Opelu se kupodivu silné benzíny vyzkoušet dají. Já za posledních pár let u dealera projel Astru OPC, Corsu OPC Nürburgring, Insignii OPC, Chevy Camaro V8 a teď nedávno i novou Astru 1.6 turbo benzín 200 koní. Mimochodem, ta nová Astra mě z toho všeho zaujala asi nejvíc, fakt se hodně povedla.
Citroën už žádné silné benzíny ani nemá![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
ninko píše:Aale to je problem vsade. silny benzin a predvadzacka neexistuje. nie je u vw, ani u oplu ani u citroenu.(...)
Jsme trochu off-topic, ale zrovna u Opelu se kupodivu silné benzíny vyzkoušet dají. Já za posledních pár let u dealera projel Astru OPC, Corsu OPC Nürburgring, Insignii OPC, Chevy Camaro V8 a teď nedávno i novou Astru 1.6 turbo benzín 200 koní. Mimochodem, ta nová Astra mě z toho všeho zaujala asi nejvíc, fakt se hodně povedla.
Citroën už žádné silné benzíny ani nemá
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Pritom je to asi dost povedeny autořidičBOB píše:Mám obavu o jepičí život... Cenovka vysoká a počet ultrafans alfistů, ochotných utratit tolik peněz (i s ohledem na zůstatkovou hodnotu) za Alfu, se bude blížit nule. Já zatím potkal samou naftu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Motoricky určitě, podvozkově taky...obavy ale mám o zpracování všeho kolem.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)