IBM ThinkPad pro Voleja
Re: IBM ThinkPad pro Voleja
V T61 mam cca 1,5 roku Intel SSD 64GB a naprosta spokojenost. Byl sice drahej jak pes (za stejny penize byla dvojnasobna kapacita u ostatnich), ale ma rychly zapisy i cteni a hlavne velkou nahodnost zapisu (coz nevim co je, ale je to prej dulezity, kdyz se pouziva ssd pro system).
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Když se tady tomu tak rozumí. Dokáže mi někdo racionálně vysvětlit, proč, když existují ultrabooky s 13", i5, 256GB SSD, výdrží 9h. a tloušťkami 0,6-1,5cm, se ještě nedělají 13" tablety s tloušťku okolo 1cm po celé ploše, i5, 256GB SSD a výdrží 9h.?? Vždyť když odeberu klávesnici a kloub displeje, tak se ten tablet do i malinko sníženého profilu ultrabooku musí dostat.
Místo toho se produkují 10" tablet-mrdky, s výrazně horšími parametry, omezenou funkčností a pseudo-k hovnu OS.
Že by se jen čekalo na W8?
Místo toho se produkují 10" tablet-mrdky, s výrazně horšími parametry, omezenou funkčností a pseudo-k hovnu OS.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Nehněvám se jen proto, že původní téma diskuze již bylo uzavřeno, ale jinak mi tu, ExFun, tvoje úvahy dělají čurbes.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Mít tablet, ve kterým bude funět ventilátor, tak hned letí z okna.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Zeptám se. A k čemu ti to bude? Budeš na tom stříhat filmy? Hrát hry? Tvořit 3D grafiku? Skládat hudbu....atd? To budeš všechno ovládat prsty? Nebo budeš chtít USB a připojovat k tomu klávesnici a myš?ExFun píše:Když se tady tomu tak rozumí. Dokáže mi někdo racionálně vysvětlit, proč, když existují ultrabooky s 13", i5, 256GB SSD, výdrží 9h. a tloušťkami 0,6-1,5cm, se ještě nedělají 13" tablety s tloušťku okolo 1cm po celé ploše, i5, 256GB SSD a výdrží 9h.?? Vždyť když odeberu klávesnici a kloub displeje, tak se ten tablet do i malinko sníženého profilu ultrabooku musí dostat.
HD filmy, hudba, internet, volání, kancelářské aplikace atd. na těch tabletech jedou, tak co víc potřebuješ.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
K tomu, k čemu to chci. Moje představa je mít 1 jediné zařízení. Mít 12-13" tablet s plnohodnotným OS, na kterým mě běží desktopové apps, ovládaný prsty v terénu, perem na zápisy z porad a jednání a doma a v práci to dockovat k velkému monitoru a klávesnici.
Nehodlám se "oblažovat" telefonním androidem nebo omezeným iOS a řešit, jak dostat nějaký soubor z tabletu do W, udržovat aktualizace na 2 zařízeních atd. W8 se vydali pro mě ideální cestou - samotný tablet v metru, po zadockování přepnutí do AERA...
A tablet bych nepořizoval proto, abych mohl chodit na web a nebo na vyřizování mailů. Pomohl by mi v tom mít u sebe spisy, možnost dělat si zápisky na jednáních přímo do spisu ve onenote. Pro práci ne pro legraci. Proto také potřebuji na něm mít plnohodnotný dektopový OS a ne nějaký přiblbý retardovaný systémek.
Nehodlám se "oblažovat" telefonním androidem nebo omezeným iOS a řešit, jak dostat nějaký soubor z tabletu do W, udržovat aktualizace na 2 zařízeních atd. W8 se vydali pro mě ideální cestou - samotný tablet v metru, po zadockování přepnutí do AERA...
A tablet bych nepořizoval proto, abych mohl chodit na web a nebo na vyřizování mailů. Pomohl by mi v tom mít u sebe spisy, možnost dělat si zápisky na jednáních přímo do spisu ve onenote. Pro práci ne pro legraci. Proto také potřebuji na něm mít plnohodnotný dektopový OS a ne nějaký přiblbý retardovaný systémek.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Takže něco jako Acer Iconia Tab. Jen kdyby neměl 10,1" display http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=95524. Má USB, HDMI, lan, 3G modul, Widle 7
Holt musíš počkat a k tomu ještě doufat, že to bude.
Holt musíš počkat a k tomu ještě doufat, že to bude.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Jenže tohle je pořád takový lepší telefon než náhrada za ntb.
Já ExFuna chápu. To co popisuje by se mi také moc líbilo
Já ExFuna chápu. To co popisuje by se mi také moc líbilo
2.9T RWD
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Holt Apple iPad s mobilním iOS vrhl vývoj jiným směrem, nedá se svítit.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""