nic neotacam je to presne tak ako pisem. ani ja ani abel neklame. nebudem to dalej rozoberat vsetko uz to bolo x krat napisane. proste klame a zavadza tu vasa banda (a to do toho nepocitam veci na ktore neexistuje spravna odpoved kedze je vecou nazoru napr ktory detektor je lepsi)anti-antiradary.cz píše:Trošku to otáčíš. Gnip tady lhal ve spoustě věcí. Některé z nich se budou dokazovat těžko, některé jsou ale zadokumentované a berme je tedy jako prokázané. Vy tady na oplátku všechny ostatní nařkáváte ze lži za to, že psali "pochybuji že Multaradary jsou v provozu" a podobně. Rozdíl je v tom, že jedna strana často lže a překrucuje fakta a druhá strana má často oprávněné pochyby. Takže s tou demagogií brzdi...ragamix píše:...ja nechapem naco sa stale opakovat. uz sme sa hadali ze MRCD su na slovensku neni v prevadzke a ukazalo sa kto klame a kto hovori pravdu. to iste plati aj nadalej a cas ukaze znovu kde je pravda. kazdy stale pise ze klamem ja alebo abel ale vzdy to nakoniec vide tak ze klamu iny ludia a inteligentny citatel urcite postrehol ze to zhodou okolnosti su presne tie iste individua ktore obvinuju z klamstiev nas...
asi behom 5 minut som nasiel prispevky (vsetko zname individua) kde tvrdia ze MRCD na slovensku v prevadzke nie je (nie ze o tom pochybuju ako sa teraz snazis zlahcovat aby neboli teraz az za takych blbov)
VS* píše:Nákup stále pozastaven-takže radary nejsou v provozu přesně jak sem říkal! Ale někteří jedinci(JEN PRODEJCI STINGERU-ragamix,fio88,jarko90 a antiradary.cz) tak stále říkají že v provozu je-jelikož pouze oni(fio) ho potkávají! Pak sem dají jako "důkaz" fotku-video dát NEMOHOU jelikož by to ukázalo na jejich LŽI že to je fabia vybavená MR CD!
VS* píše: fotky z kamerky byly jak modrá fabie má někoho odstaveného-pak je sem postoval i antiradary.cz s komentářem že MR CD je v provozu a je to je důkaz...ale video nebylo-nemohlo být-jelikož stinger neměl co detekovat
řidičBOB píše:V tom tendru bylo aut vice, takze modre Fabie jiste v provozu jsou...akorat nemaji radary
cize jasne dokazane klamstva a ziadne opravnene pochyby!normicek píše:Kdyby se používali tak už ho dávno potkám, najezdím týdně po slovensku cca 2tkm a ještě jsem MCD nikde nepotkal. Jsem si na 100% jist že pokud by jich jezdilo 20 tak jich od května už pár potkám. A věřte že od května když vidím na WAZE že je někde měřeníčko, klidně si i zajedu, ale po multě ani památky. Já si spíš myslím, že policie stihla předat jeden ks, který se pohybuje po BA a okolí, ale 20 jich po sk rozhodně nejezdí.
a ty si odkial spadol aby si mi rozpraval co mam a nemam robit? navyse demagogov je tu z vasich radov viac ako dost.. preber sa z bezvedomia chlapec!anti-antiradary.cz píše:Takže s tou demagogií brzdi...