Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
tenhle článek to imho vidí moc optimisticky.... obávám se, že octavii ve 4kolce můžeme navždy zapomenout (bo moc velká kanibalizace s prassákem... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nova bude s 4x4 urcite A dokonca este aj dalsie znacky z koncernu vyfasuju do nejakych svojich modelov 4-kolku naviac...
Stiahnutie je sposobene nedostatkom haldexu a pomalym koncom Okty...a to ze ho ma VW do svojich modelov?! Ved kto tomu celemu cirkusu sefuje? Zaujemcovia o Alhambru 4x4 by vedeli vypravat kolko sa nacakali/nacakaju oproti Sharanakom...
Stiahnutie je sposobene nedostatkom haldexu a pomalym koncom Okty...a to ze ho ma VW do svojich modelov?! Ved kto tomu celemu cirkusu sefuje? Zaujemcovia o Alhambru 4x4 by vedeli vypravat kolko sa nacakali/nacakaju oproti Sharanakom...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No a co? Vlastník poroučí. A když řekne, že bude Škoda dělat tahací kačery, tak bude. (Škoda Kačer, VW group )
- stewiegriffin
- Autoškolák
- stewiegriffin
- Autoškolák
Na tom intoši se designer fakt odvázal.
Jsem sice už usedlej páprda, ale tohle teda....
Jsem sice už usedlej páprda, ale tohle teda....
hele, "dědku", já už su taky "dědek" a mně sa to vyloženě líbí. takle má vypadat interiér, žádný zbytečný kudrlinky, bigbít, hašlerky, trenky do zvonu a placatý kytary, ale strohá funkčnost...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Koukám, že zachovají i minimální prostor pro pravou nohu a kdyby se tam náhodou vešla, tak to jistí spínačka přesně proti kolenu. Inu klíčové prvky úspěšnosti koncernu nelze opustit, o tom žádná. Jak říkáš - funkčnost musí být strohá.