Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
Já ve svém okolí nemám nikoho, koho bych znal a zemřel na C19. Jednu holku, co se oběsila kvůli problémům spojeným s uzavřením jejího podnikání a ztráty příjmu ze dne na den, ale znám.
Kolega ve SWE se i tento víkend chystá s rodinou na lyže...tak nevím, co je tam zavřené.
Kolega ve SWE se i tento víkend chystá s rodinou na lyže...tak nevím, co je tam zavřené.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To jsem se snažil naznačit...jerry píše:V některých částech Skandinávie se to klidně mohlo pustit. Nejsou tam totiž lidi Aspoň já jich tam na stovkách kilometrů často viděl jen pár.
A i když většina obyvatel žije ve městech, ty města jsou rozprostřeny na větší ploše (vzdálenost mezi nimi).
Ale znovu - je to fuk, protože sami Švédové říkají, že udělali chybu a měli jít cestou locku hned.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...akorát, že krajiny, kde lock byl (a ne jeden), jsou na tom hůř než SWE
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi to mají jako národní sport, sypat si popel na hlavu. Hloupí Švédové
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Místo rádoby vtipných keců, bych čekal nějaký relevantní protiargument. Nebo alespoň příklad země, kde lock pomohl v boji s C19.
Btw: u nás premiér také prohlašoval, že jsme #bestincovid a pravda to nebyla. Takže co říká nějaký politik, není až tak směroplatné.
Btw: u nás premiér také prohlašoval, že jsme #bestincovid a pravda to nebyla. Takže co říká nějaký politik, není až tak směroplatné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Když to říkal, tak to pravda byla.
Problém je v tom, že v CZ není lockdown a pořádný nebyl a omezení se ojebávají. Takže tady máme snahu srovnávat zemi kde jsou omezení, která se nedodržují se zemí s 3x menší hustotou obyvatel, kde sice omezení nejsou nařízena tak přísně, ale dodržují doporučení. Z hlediska výsledků jsou to hrušky s jabkama... Je to nesmysl, ze kterého žádný závěr nemůže vzniknout.řidičBOB píše:Místo rádoby vtipných keců, bych čekal nějaký relevantní protiargument. Nebo alespoň příklad země, kde lock pomohl v boji s C19.
A perlička na tom je, že "vzorová" země sama říká, že měla jít cestou kritizované, když v kritizované je reálně spíš režim vzorové
Český absurdistán.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale jistě, že může. Například ten, který jedou v Austrálii a na New Zeland.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
CNN Prima news je žumpa. V té reportáži s ní ani žádný rozhovor není, jen jiným ženským hlasem odříkaná jakože přímá řeč. Nakonci pak dovětek, že se doktorka Peková odmítá bavit s médii, což je podle mě jediné autentické prohlášení. Když se s nima teda nebavila, tak si informace asi vytáhli z prdele. Tedy brainstormingem v rámci redakce jsem chtěl říct.řidičBOB píše:https://cnn.iprima.cz/vakcina-nemusi-fu ... 3vw5oayT9I
《》1.5 dCi & 0.9 TCe