Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
V Türkově jsou každou chvíli. Vždy na ně z oken koukáme a nechápem jejich systém. To, jak v té zebře zastavují auta (a především kamiony) je vyloženě bezpečný... Já osobně bych jim tam prostě nechtěl zastavit
BMW Driver M-B worker...
S tou dodávkou by se podle mě ani nenamáhali. Možná by houkli do vysílačky, jestli někdo neni poblíž nebo by to zkusili hodit na SprDel - jelikož se nejedná o automat, taky by měli smůlu.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
jdi do toho...
a třeba až se za tebou rozjedou a budeš ujíždět se nevybouráš, nebude na blízku další hlídka, nepoužijí pásy a nebudou střílet.......a třeba ujedeš.
Hodně lidí kecá o tom jak by ujelo ale stejně každý až na to příjde tak zastaví
a třeba až se za tebou rozjedou a budeš ujíždět se nevybouráš, nebude na blízku další hlídka, nepoužijí pásy a nebudou střílet.......a třeba ujedeš.
Hodně lidí kecá o tom jak by ujelo ale stejně každý až na to příjde tak zastaví
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
VS: Nejsem si jistej, kterym smerem byla tva reakce, ale pokud na mne, tak jsme se nepochopili. To, ze nesouhlasim s nejakym mistem neznamena, ze bych ujizdel a delal picoviny. Kousek za tim mistem se da vcelku rozumne zastavit. Nemam problem s pokutou. Mam jen proste problem s tim, kdyz na teto zebre zastavi 2-3 auta za sebou a jen tam pak cekas, co te (kdyz si to posledni auto) sunda. Coz na tomto miste bude na 70% autobus MHD. Proste chapu, ze tady meri, protoze tu kazdy jezdi rychle (ac nebezpecne to IMHO neni), ale maj to posilat a ne tu ty auta kokotsky zastavovat.
BMW Driver M-B worker...
na koment přímo nad mojím...to jest: weeper
pokud bych reagoval na tebe nebo nějaký předchozí příspěvek tak bych použil citaci...
pokud bych reagoval na tebe nebo nějaký předchozí příspěvek tak bych použil citaci...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tohle bych chtěl lupeny do 1.lajnyWeeper píše:S tou dodávkou by se podle mě ani nenamáhali. Možná by houkli do vysílačky, jestli někdo neni poblíž nebo by to zkusili hodit na SprDel - jelikož se nejedná o automat, taky by měli smůlu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to ja teda naopak nechapu proc tam měří, dvouproudovka oddělená dělícím pásem, připojovací pruhy, krom Dekry tam nic neni a nejbližší prechod je řízen světelně, naopak by tam klidne mohla byt 70tka az k nájezdu na magistrálu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Včera trochu rozmrzelá hlídka v Supu - žádný pyráth
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
retron: no právě proto, že je tam 50 a nikdo tam 50 nejede - čili tzv. rychlý prachy
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Obec Svor - laser PČR a plno platících kolemjedoucích
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time