To nevokecáš.řidičBOB píše:Jak víš, že neodvracel? Vidíš situaci za ním? Co když tam bylo auto, které viditelně nebrzdilo a řidič vozu s kamerou to viděl?
BTW: protizákonné by to bylo v okamžiku, kdyby zákon stanovoval, že klakson užít nesmíš: tehdy a tehdy... Takhle je to stejně vágní popis, jako s tím městským vopičákem, který může při podezření ze spáchání přestupku, stavět vozidlo...
Onboard videa
- GeneHawkins
- Letec
Re: Onboard videa
Kdo vyhodnocuje situaci nebezpečí? Autor to tak vyhodnotil, auto pouštělo chodce, kterého by mohl v druhém pruhu někdo přejet, jelikož by šel na červenou, jedna z verzí...
- Plzeňská Teplárenská
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji zapnout titulky.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pomáhat a chránit! Místo toho, aby se šel omluvit a o noty přišel ten pičus, co se bezdůvodně jebal s tou plečkou v levém pruhu a ti čuráci v uniformě tomu evidentně přihlíželi.
Ale kdyby je vyšetřoval nevyChovanec, tak by se zcela jistě žádné pochybení "pánů" policistů nenašlo!
Ale kdyby je vyšetřoval nevyChovanec, tak by se zcela jistě žádné pochybení "pánů" policistů nenašlo!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...klasická vymaštěná lopata - dá blinkr a honem do levého. V tomhle počasí mne to sere dvojnásob.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tohle by měl asi vidět GIBS!Plzeňská Teplárenská píše:Doporučuji zapnout titulky.
Osobně by mi nejvíc vadilo to tykání.
Celkově to jednání, oni nejsou žádní šerifové. Navíc k tomuhle typu podjíždění se pořádně ani nevyjádřili jejich nadřízený, jestli je to podjíždění, nebo souběžná jízda. Zato jízda v levém a ohrožení při změně pruhu je tam jasné. Jednání příslušníka taky, má být autorita a né fracek co má trochu moci a myslí si, že vládne světu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mě by valid tykání spolu s tím rozkazováním, co mám dělat... To by na mne bylo jako červený hadr!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time