Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

AntiRadary.cz píše:Ale vždyť to již tady bylo a ne jednou, ale nakonec to stejně vyústilo v napadání z falšování výsledků, alobalu na anténě, imitátoru na sedadle a podobných nařčení.
To sice bylo...ale sám jste psal že každý SW/FW je jiný...tak by mě zajímali aktuální výsledky...
Stinger je asi jediná hračka co ještě nemám tak by mě zajímalo jak to funguje oproti tomu co mám.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

VS* píše:To vidím že to byla OCT2 ale R10 to nebude...má jen jeden blesk uprostřed...to bude nějaká remontáž
Frekvence taky OK... To bylo hodně blbý teda...
Série 4H4 má 4x Ramer 7 a 2x pasiv
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tady už je opět vše tak, jak má být:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Myslím, že přijde čas i na Stinger :) Na něm mi akorát nejvíce vadí fakt, že není propojen s laserem, resp. se spolehlivým laserem - jako jedno zařízení. V tom má pro mne Protector velkou uživatelskou výhodu.
Podle předběžných testů je nový Stinger Laser HD velice slibné zařízení, navíc od stejného výrobce, takže plná kompatibilita je zaručena, na rozdíl od konkurenčních výrobků poskládaných z částí od různých výrobců, kde není jasné, jak si po aktualizaci některé z částí povede celý komplet.
VS* píše:To sice bylo...ale sám jste psal že každý SW/FW je jiný...tak by mě zajímali aktuální výsledky...
Stinger je asi jediná hračka co ještě nemám tak by mě zajímalo jak to funguje oproti tomu co mám.
Aktuální výsledky jsou dlouhodobě velice dobré a jestli detektor reaguje o 50-100 m dříve nebo později při detekční vzdálenosti 400 - 1.000 m, už moc důležité není, tím spíše, že aktuální situace může mít na detekci mnohem větší vliv než SW/FW a nastavení. Ovšem pro hračičky to je to pravé ořechové, kdo chce, může se tím vyhrát dle libosti, kdo nechce, nemusí na to ani šáhnout a může jezdit s prodejním nastavením

Pár videí pro ilustraci:

m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tak to jste tvrdil i o současném laser modulu a oba víme, že ten stojí za hovno :)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

rB: Tak zákazníci s předchozím Stinger Laserem si to nemyslí a někteří by jej naopak upřednostnili, jelikož nový Stinger Laser má detekční i vysílací čidla zvlášť, ale cena za čidlo zůstaka +- stejná, takže nový Stinger Laser HD je výrazně dražší.

Kromě toho, o novém Stinger Laseru HD to tvrdí i RadarRoy, takže asi něco na tom bude ...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Proč všechna videa co postujete jsou ze zahraničí? To je takový problém udělat něco v CZ? Tohle fakt nechápu... Máte zastoupení pro Stinger v CZ tak by to chtělo na tom trochu zamakat...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AR.cz: ale jděte...vždyť i vy sám jste zákazníkům doporučoval raději jiný laser modul než je ten od Stingera...kvůli né úplné spolehlivosti. Znám osobně minimálně dva takové ;-) Chápu, že hájíte barvy, ale víme oba, že tomu, co tvrdíte, sám nevěříte.
2x více čidel = 2x vyšší cena, ale také 2x více místa/2x více děr :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

řBOB: nějak se ti nechtělo brzdit na Chlumecké...... #:-s

Když nás tady kolega AR.CZ tak pěkně najmenoval, tak hodím taky jedno video

nebo dvě

řidičBOB
Antiradar FAN