Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
honziss
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od honziss »

Kolik by jste dali mlika na 27.5x2.35, navody na internetu se dost rozchazej...

Jinak jsem zahodil duse, nahodil a nafouk asi pred 3h a zatim to drzi tlak i na sucho :-?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já do 29" x 2,1" liju 80ml NoTubes.

Neska ráno sem zase kroutil nohama proti kopcu, ráno byla u nás taková mha, že sem si skoro neviděl ani na přední kolo (v noci scalo), nahoře na kopcu už bylo slunko a neskutečně dusno i dyž pofukovalo, takže mě to nebavilo moc (sa potit). Dyž sem byl nejdál od chalupy taxem se (letos poprvé) vyválel ve sjezdu (bahnité kluzké koryto, já ho neviděl pořádně a najel sem do něj šikmo a už sem byl na zemi) a tím mě to přestalo bavit úplně.

Dyž sem se posbíral, taxem ve škebli měl 2x schízu: jednak že sem nic neudělall bajku ani sobě (v tomto pořadí = schíza č. 1) a že sem lehnul na levou stranu (kde je menší šance bajku něco udělat, bo šaltr je vpravo) enemže já mám to železo v sobě vlevo, no (schíza č. 2 - na kterou stranu lehnout).

Doma po výletě sem se teda prohlídnul - krvavý loket, krvavé koleno a lehce odřená !levá! kyčel....uffff, ešče že sem temu svojemu železu nic neudělal..... ^:)^ (.... to už bez schízy).

Ale jinak fajne. :D

Jak je tam ďusno jakšlak, tak to asi rosničkám vyjde, že u nás mají odpo/večer padat trakače, velmi silně...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska ráno zase :bike smiley:

Dva poznatky:

a) neska se tělu proti kopcu vůbec nechtělo, byl to teda potrat fest (ešče že sem těsně před výletem změnil plán a jel po míň strmé a kratší trase)

b) ten plán sem měnil quli těplotě - sice sem vzal zimní dřes s dlouhým ruukávecem, ale dole kraťasy a bylo už teda dost chladno na kule - UŽ JE TO TADY! Konečně...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

To sem zvjedaff, esli bude zimrman nebo sem velikost (náhodou) trefil - sem bez zkoušení objednal "zimní" cyklokundu nějaké divné značky s ještě divnějším číslováním velikostí.... :D
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

to je vzdycky loterie :-) uz jsem tech znacek vyzkousel tolik, ze jdu docela najisto. Jak se objevi neco pekneho cerveneho od vyrobcu, kteri mi sedi, tak beru
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Mám to na poště, odpoledne to vyzvednu, paxem dám fídbek jak sem se (ne)trefil.

Neska ráno úžasné (čti: tělo se nešprajcovalo) tři hoďky proti kopci, tím, že se tělo nebránilo, taxem k původně plánované trase přidal další dva protikopce až sem nakonec skončil až u sochy (teda na ní, dycky dyž se tam vyšlapu, tak na ni lezu si sáhnout na sluníčko pro ščestí). Sjezd neska ok (čti: pomalu a bez pádů na hubu), při posledním odbrždění dole u Zavadilky si zase sfiňa zadní jednou zazpívala, jinak byl ale klid. Oach!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Uffff. 18set nevyletělo z komína - velikost sedí jak hrneček na prtelku. Hurá, bajko sezona bude prodloužena i do nečasí.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

I druhý (případně i horší) "problém" s nákupem zdárně vyřešen - doma ta nová kunda byla úpředvedena a nestkala se s nesouhlasem (jako vždy, dyž kupuju po fernetu, napřed koupim a teprf paxe doma ptám esli možu....) :ymhug:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, ešče k nešnímu rannímu bajko-výletu - modrá značka jde prudce přímo dolů okolo chaty Skalíkova Louka, na bajku se to dá "ochcat" zleva mezi chatama po (rozbité) lesní cestě - jaxem tam vjel, tak mi zatrnulo - asi 2 délkové metry té cesty po celé její šířce byly hustě posypané čerstvýma ostrýma střepama (cca několik rozbitých láhví z čirého skla) - jaxem byl rozjetý a moc nečuměl před sebe, taxem to neubrzdil a celé přejel, no. Buď sem měl enormní kliku, že sem nic ostrého netrefil nebo NoTubes zafungovalo na jedničku - i fčíl, ca 10 hodin po výletě obě kola tlak drží. Hezky! :-bd
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Dalsi den na klinovci v luxusnim pocasi. Nemecka tentokrat sjeta bez padu. Jedina piha na krase byla 2x zasekly piny z platforem v holeni po nevydarenem dopadu z dvojaku :D
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět