Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
Tahle konkrétní je preFL, poznáš to podle zadních světel a interiéru.
Znervózňují mě na ní dvě věci. Ten nájezd, 119 tisíc km je takové divné číslo, jednu 1er už jsem s takovým nájezdem koupil a realita byla trochu někde jinde. No a pak ty angel-eyes. 1er svítí AE žlutým světlem, takže tohle je nějaký bastl a kdoví co tam všechno bylo ještě bastlené.
No a pak samo ta "výbava". Mít ve 130i sporák, nevyhřívané sesle, business audio atd., to je hřích...
Znervózňují mě na ní dvě věci. Ten nájezd, 119 tisíc km je takové divné číslo, jednu 1er už jsem s takovým nájezdem koupil a realita byla trochu někde jinde. No a pak ty angel-eyes. 1er svítí AE žlutým světlem, takže tohle je nějaký bastl a kdoví co tam všechno bylo ještě bastlené.
No a pak samo ta "výbava". Mít ve 130i sporák, nevyhřívané sesle, business audio atd., to je hřích...
Ta je nádherná a za naprosto špičkovou cenu. Snad takovýhle nabídky budou i za pár let, až budu po škole.pavproch píše:podle mně liboffka jaxfiňa , a přitom ji nikdo už půlroku nechce....
TSs
To všechno ale znamená co? To všechno znamená ušetřená kila! Tudíž lepší dynamiku i brzdné schopnostivasco píše:No a pak samo ta "výbava". Mít ve 130i sporák, nevyhřívané sesle, business audio atd., to je hřích...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Zase autoklima neváží nějak výrazně víc než manuální, vyhřejvání sedaček bude pár metrů drátku a rádia budou vážit stejně... Talže tyhle ušetřený kila jsou z pohledu pohodlí hodně draze vykoupený.
TSs
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vrrrrrrrrrrr to chceeeeeeeeeeeeeeeem
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
zajimavy http://www.sportovnivozy.cz/25357-audi- ... alozkaFoto stavu kilometru bych snad i veril, kdyz to je borec schopnej nefotit s prumernou spotrebou 22 litru audio sileny, lista na kufru mi prijde taky divna, ale 300 tacu za poctivej osmivalec s manualem mi prijde hezky
to je posledna aktualna spotreba, ked sa auto hybalo a lista na kufri je original...
no te spotreby si snad i cenim, a bral jsem to jako plus ohledne skutecneho stavu km, protoze kdyz je nekdo schopnej hodit tam tuhle pro pripadneho zajemce ne prilis lichotivou cifru, tak to na me tak zapusobilo...co se tyce listy, zezadu se mi zdala v poradku jen z boku me patrne klamal pohled...
u audia muj nazor zustava, origo je pro me origo, navic tohle audio ma kolega ve sluzebnim aute a nevidel jsem v nem jediny prinos oproti originalnimu modelu, zbytek auta super, preju uspesny prodej
u audia muj nazor zustava, origo je pro me origo, navic tohle audio ma kolega ve sluzebnim aute a nevidel jsem v nem jediny prinos oproti originalnimu modelu, zbytek auta super, preju uspesny prodej