Motorsport mix
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motorsport mix
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Český multišampion Pech si po různých +-300koňových čtyřkolkách konečně pořídil auto, co ho společně s neméně rozložitým spolujezdcem uveze bez zadýchání Perličkou na Barumce bylo jejich startovní číslo 91, jelikož museli startovat až za účastníky ME. Auto totiž nevyhovuje evropským předpisům, zahrnujícím menší restriktor a vyšší váhový limit než umožnují české řády. Takže na každé RZtě byl k vidění zajímavý kontrast polosériových předokolek Civic VTI, Fabia TDI atd., po kterých následovala tato apokalypsa
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Shodou nešťastných náhod jsem byl minulou sobotu večer nucen trčet v centru Zlína na nám. Práce, právě když jeli závodníci večer do depa. Od Otrokovic se blížilo hromové burácení a pak se ukázalo tohle Porsche.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A je to tu po roku zas
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ted se tam prohani 60s sportaky, nadhera, vubec se s tim nemazli souboje plech na plech mezi db4 a corvette wow.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Toto bola pecka
Ale jednoznacne najlepsi pretek bol tento!
Ale jednoznacne najlepsi pretek bol tento!
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Po dlouhé době mě trochu mrzí že jsem se nedíval na F1 (vysílá to u nás vůbec ještě někdo?). I těm co nad ní dávno zlomili hůl by mohlo být povědomé příjmení. Od dob kdy existuje slušné televizní pokrytí mě napadají jen 2 další jezdci F1, co měli tenhle instinkt na mokru. Dohromady získali 10 titulů.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Na tohle se kouká opravdu hodně dobře
A připomnělo mi to asi mojí nejoblíbenější GP, hlavně ta brutální změna počasí a chaos v boxech..ale start..teda starty.. taky dobrý
Hlavně od 15:14
A připomnělo mi to asi mojí nejoblíbenější GP, hlavně ta brutální změna počasí a chaos v boxech..ale start..teda starty.. taky dobrý
Hlavně od 15:14