Vyber "chytreho mobilu"
Re: Vyber "chytreho mobilu"
Horecku nemam, patrne jsi ji nikdy nemel...
Doporucuji precist nejakou aktualni recenzi, dost veci, jako MMS, GPS je vyreseno a lepsi stroj neexistuje.Navic co v tel. postradate si sam muzete napsat, nebo nahrat do telefonu cokoli budete chtit, myslim system.
V.
Doporucuji precist nejakou aktualni recenzi, dost veci, jako MMS, GPS je vyreseno a lepsi stroj neexistuje.Navic co v tel. postradate si sam muzete napsat, nebo nahrat do telefonu cokoli budete chtit, myslim system.
V.
NoCom píše:Navic co v tel. postradate si sam muzete napsat
A víš, že sem nad tím i dneska ráno přemýšlel? V případě, že se bude dát sehnat prakticky zadarmo relativně dobrá navigace(stačí základní fce, celá evropa, do auta mam stejne tomtoma XXL) tak bych to tak klidně udělal, protože za ty trable to fakt nestojí.vasco píše:Mas JB kvuli necemu, co neni na AppStore? Ja pouzival dva roky JB u 3G a 3GS, ale ted se 4g jsem si rekl, ze mi to za ty nepohodlne aktualizace, zpomalenost atd. nestoji a tech par aplikaci si koupil...
2.0i 107kW
Tak za noc to kleslo o cca 7% no furt nic moc, ale lepší než předtím
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Chlapče - já, na rozdíl od jiných nečtu přiblblé recenze přiblblých redaktorů, ale telefony si kupuji za své a používám je. V tom bude asi mezi náma ten rozdíl.NoCom píše:Horecku nemam, patrne jsi ji nikdy nemel...
V.
Ale pokud trváš na tom, že to je nejlepší stroj, tak ani nemá cenu dále diskutovat, jelikož Tvůj rozhled postrádá zkušenosti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
samsung galaxy 2 zkoušel někdo? Maká to rychle či to je ještě nedodělek?
SSS - vdechne tě do života
Ach jo, klasika...
Z jednoho komentare vis celej muz zivot, ok, mas dar od boha.
Telefony byl muj konicek od Dancala a ET CZ, kdy se platili prichozi hovory, nebyli sms atd.
Mobilu jsem mel a mam hromadu, vcetne N900, jede na linuxu, kdyz ten telefon pochopis, nemas problem.Miliony aplikaci zdarma stahnes jen pres spravce aplikaci, jeho rychlost multitasking je na super urovni, stejne tak prohlizeni webu.
Uz se me nekdo vysmal, za to, ze na tom jde naprogramovat vse, co postradate (chapu, ne kazdy to umi, tak se me vysmeje, ptz je to pro nej scifi) ale ma to konzoli (terminal) jako linux na PC.
Primarne je to komunikator, ktery umi i telefonovat, jeho rozsah vyuziti je fakt siroky, uz jen proot, ze do nej date android, kde z toho mate HTC, nebo cokoli si budete prat.
Tedy, kdyz telefony aktivne testujete, co vam na N900 vadi? Ale to jsme mirne OT.
V.
Z jednoho komentare vis celej muz zivot, ok, mas dar od boha.
Telefony byl muj konicek od Dancala a ET CZ, kdy se platili prichozi hovory, nebyli sms atd.
Mobilu jsem mel a mam hromadu, vcetne N900, jede na linuxu, kdyz ten telefon pochopis, nemas problem.Miliony aplikaci zdarma stahnes jen pres spravce aplikaci, jeho rychlost multitasking je na super urovni, stejne tak prohlizeni webu.
Uz se me nekdo vysmal, za to, ze na tom jde naprogramovat vse, co postradate (chapu, ne kazdy to umi, tak se me vysmeje, ptz je to pro nej scifi) ale ma to konzoli (terminal) jako linux na PC.
Primarne je to komunikator, ktery umi i telefonovat, jeho rozsah vyuziti je fakt siroky, uz jen proot, ze do nej date android, kde z toho mate HTC, nebo cokoli si budete prat.
Tedy, kdyz telefony aktivne testujete, co vam na N900 vadi? Ale to jsme mirne OT.
V.
A tvrdit, ze vsichni, kdo testuji telefony jsou priblble, no nevim i v CR se jich par kvalitnich najde.
Pro me je zase CC auto pro pozery, nic nerikajici, motor do V... Ale rozhodne te nebudu soudit, ze jsi spatny clovek, protoze me nesedi WV Passat, OMG! Kazdy ma to "svoje"
Ted asi budes psat, ze jsem nejvetsi blbec, ze jsem v tom nikdy nejel a ze je to nej auto, ze?
Pro me je zase CC auto pro pozery, nic nerikajici, motor do V... Ale rozhodne te nebudu soudit, ze jsi spatny clovek, protoze me nesedi WV Passat, OMG! Kazdy ma to "svoje"
Ted asi budes psat, ze jsem nejvetsi blbec, ze jsem v tom nikdy nejel a ze je to nej auto, ze?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To ale nejsi sám Já nosil na rameni už NMTéčkaNoCom píše:Telefony byl muj konicek od Dancala a ET CZ, kdy se platili prichozi hovory, nebyli sms atd.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A z toho je právě vidět, že jsi více teoretik... Říct o 3.6V6, že to je nic neříkající motor - to je velmi silné tvrzení, které může říct někdo, kdo s ním nikdy nejel Možná by bylo dobré sem nahodit nějakého konkurenta, s podobným objemem a atmo motorem, který dosahuje podobných parametrů jako 3.6V6 - to pak bude plodné povídání. A že si s tím jel velmi pochybuji, protože těch motorů/aut je u nás méně než málo.NoCom píše:Pro me je zase CC auto pro pozery, nic nerikajici, motor do V...
BTW: programovat si telefon je fajn, ale já jsem člověk, který ho používá na práci - potřebuju, aby vydržel alespoň den bez nabíječky, aby měl kompaktní rozměry, telefonoval, posílal SMS, MMS, maily, obstojně fotil, uměl SIP, podporoval aplikace SIM, připojoval se k HF Premium a mnoho dalších "drobností" A taky, aby ho nebylo nutné 5x za den restartovat.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 03 čer 13:01, celkem upraveno 5 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time