Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Proč se to jmenuje menšinový koutek,když je to celé o cikánech. A pouze pickůpera serou i Židé
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
mě židé neserou ...... a nechápu, proč je mi to furt podsouváno Já mám pouze potřebu poukazovat na skutečnosti o kterejch se dneska radši nemluví. A netýká se to jen židů. Taky barevnejch, negrů a třeba i teploušů. Nejsem členem žádné naci strany, nechodím na žádný pochody, nemám doma překvapivě ani svatyni pro uctívání třetí říše ani žádný dobový artefakty, vyjma legálně pořízené literatury
Niko nadžanel ko kerdža
Nelži. Nad postelí máš obrázek Adolfa
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Homofobie je tu pro ty, co něco skrývají.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
no já si nemůžu pomoct, ale homosexuálové dle mých odborných poznatků žijí nečistým, nezdravým, nebezpečným, nešťastným a v mnoha případech i násilným životem
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
...což v případě, kdy je společnost vyselektovala na okraj, např. kvůli blábolu v Bibli, těžko někoho překvapí. Na to, abych si spočítal jedna plus jedna, odborné poznatky nepotřebuju.
(Moucha)
(Moucha)
o blábolu v Bibli nic nevím, nebo nejsem praktikující křesťan....shromáždil jsem však jiné zajímavé poznatky opřené o výzkumy a zjištění jiných, zejména zahraničních odborníků
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Právě v tom křesťanství je zakopaný pes. To nedovoluje něco, čím se třeba paganismus nijak netrápí - aby spolu de facto sdíleli lože příslušníci jiného než vzájemně opačného pohlaví. Na bázi toho vznikla homosexualita jako uměle vytvořený koncept. Pro člověka není přirozené, aby mu nějak vadilo, kdo s kým spí, nebo aby podle toho lidi sortoval, protože to se zbytkem osobnosti nemá co dělat.
Nicméně k tomu došlo, proto dneska existují tvoje výzkumy a poznatky. Ty jsou ovšem jen produktem procesu, který by se dal charakterizovat jako "před X lety jsme vyřadili určitou skupinu lidí ze společnosti a teď pozorujeme, jak se s tím vypořádává".
Nicméně k tomu došlo, proto dneska existují tvoje výzkumy a poznatky. Ty jsou ovšem jen produktem procesu, který by se dal charakterizovat jako "před X lety jsme vyřadili určitou skupinu lidí ze společnosti a teď pozorujeme, jak se s tím vypořádává".
(Moucha)
(Moucha)
podle čeho usuzuješ a jak to můžeš vědět? mě kupříkladu jen z myšlenky na tuhle věc naskakuje husí kůže a nčele vyráží studený potSmyl Flek z Nohavic píše: Pro člověka není přirozené, aby mu nějak vadilo, kdo s kým spí
Niko nadžanel ko kerdža