BMW Divize
Re: BMW Divize
Deli: A nevzali to z toho videa? Časáky jsou každopádně pozadu, to už vůbec nečtu
Tak to nevím Já si kupuju jen tyhle UK časáky, líbí se mi jejich testy Jaguárů Ne, dá se to celkem číst...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Pokud se nekomu zalibily predchozi cinske skici BMW 6 Gran Coupe, pak tu mame dobrou zpravu: evropska verze by mela vypadat stejne
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-6 ... im-unikem/
A jeste jedna BMW novinka - Ring Taxi je zpatky. Ale uz je vyprodano
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-r ... -uz-jezdi/
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-6 ... im-unikem/
A jeste jedna BMW novinka - Ring Taxi je zpatky. Ale uz je vyprodano
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-r ... -uz-jezdi/
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Mozna by se to hodilo vice do tematu tuzing, ale protoze je to BMW... 318i s karoserii odenou do krokodili kuze neboli BMW 318 Crocodile
This is my church
This is my church
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
nekecám, až neska sem si fšiml, že je zásadní rozdíl ve tvaru ledvinek e9x preface a postface... preface sou imho nepěkné, zatímco (ty moje) poFL sou samozřejmě ty nejhezčí.....
zpět k "vážným" thematům:
neska qečeru sem to byl zase projet.... skrze ty naše beskydské hory, novy asfalt, bez provozu, sucho, těplučko... tož fajne to bylo...
pár dalších postřehů:
- 1715kilo je fakt znát, aji 272 kobyl sa dost zapotí.... lotus elise z teho nikdy nebude...
- docela mě překvapilo, že když se mi (náhodou... lama... ) povede extra rychlé přeřazení z vytočené trojky nebo 4 na vyšší rychlost, tak otáčky nestihnou spadnout....
- řazení nahoru při dynamickém rozjezdu (jedna->dva) mi furt ešče nějak nejde bez mírné cukatury... (ale učím sa)
dotaz na baworákisty e9x (z návodu sem to nevyčet): levá páčka pod volantem- po stisknutí BC ukazuje mj. i průměrnou spotřebu (aktuálně 11.9 )... dotaz: je to (tak jako u konzernu) průměr za posledních cca 50km nebo průměr za celý "život" auta?
zpět k "vážným" thematům:
neska qečeru sem to byl zase projet.... skrze ty naše beskydské hory, novy asfalt, bez provozu, sucho, těplučko... tož fajne to bylo...
pár dalších postřehů:
- 1715kilo je fakt znát, aji 272 kobyl sa dost zapotí.... lotus elise z teho nikdy nebude...
- docela mě překvapilo, že když se mi (náhodou... lama... ) povede extra rychlé přeřazení z vytočené trojky nebo 4 na vyšší rychlost, tak otáčky nestihnou spadnout....
- řazení nahoru při dynamickém rozjezdu (jedna->dva) mi furt ešče nějak nejde bez mírné cukatury... (ale učím sa)
dotaz na baworákisty e9x (z návodu sem to nevyčet): levá páčka pod volantem- po stisknutí BC ukazuje mj. i průměrnou spotřebu (aktuálně 11.9 )... dotaz: je to (tak jako u konzernu) průměr za posledních cca 50km nebo průměr za celý "život" auta?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: dle mých zkušeností je to průměr celkově.
Je to průměr od posledního resetu. Tak jako u konzernu.
díky za info
imho u konzernu (oftáky) je to klouzavý průměr za posledních 50-100 km....
To je kravina.pavproch píše:díky za info
Mas tam 2 mody. První ti ukazuje průměrnou rychlost, spotřebu, čas od nastartování auta. To se automaticky vynuluje pokud máš více jak 2 hodiny vyplej motor. Druhej mód ti ukazuje průměrnou spotřebu, rychlost, čas jízdy buď od posledního resetu, nebo od posledního vynulování, které probíhá tedka nvm presne, to bych kecal, treba po 9999km.
Klouzavej průměr nebo já nevím co, to je u dojezdu. Dojezd se ti propočítává podle toho jak jedeš poslední 50-100km
2.0i 107kW
aha... tak to sem posledních asi vosum let žil v bludu... já si fakt myslel, že je ten průměr klouzavý...