Zrovna včera, kdyz jsem měnil žárovku a narazil na vestu pod podlahou v kufru, tak mě napadlo to dát někam, kde to je víc po ruce. Nakonec sem se tak vyvředil při té výměně, že som na to zabudol... teho chuja korejského, kery vymyslel ten systém bych nechal za trest měnit ty žárovky měsíc v kuse.EL_XEL píše:A já si nasazuju vestu i když jdu odehnat srnku ze silnice, která si tam leží uprostřed (pak se ukázalo, že to nejde, protože měla přeražené obě zadní nohy).řidičBOB píše:...a reflexní vestu měl akorát řidič Caddy a celníci.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Jsem ve vestách mírně paranoidní. Řidičova pod volantem, spolujezdcova v jeho kastliku, zadní krajní pasažéři v kapsách sedadel před nimi, prostřední za výklopnou střední opěrkou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám taky v kabině - 4ks
(byť mám pětimístné vozidlo, pět lidí v něm nikdy nejelo a ani nepojede )
(byť mám pětimístné vozidlo, pět lidí v něm nikdy nejelo a ani nepojede )
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Profesionál s kšiltem... S mobilem u ucha a cestujicimi za zády přijel na bus nádraží a zastavil jak debil a blokoval ostatní busy.
- Přílohy
-
- WP_20161222_08_07_04_Pro.jpg (395.04 KiB) Zobrazeno 4541 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ten musel být nakrmený, jinak to není možné.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No - sice to není úplně nejlepší manévr v jeho životě, ale ten filmárik by nám měl nalít čistého vína. Tohle totiž jistě bylo už jenom vygradování něčeho, co se stalo dříve...
Dneska jsem už slyšel v rádiu, jak redaktor vyjmenovával přestupky a sankci až několik let vězení...no, sranda musí být
Dneska jsem už slyšel v rádiu, jak redaktor vyjmenovával přestupky a sankci až několik let vězení...no, sranda musí být
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time