Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Kde jsi prosimte cetl ze se to nesmi mazat?
https://www.koloshop.cz/prisusenstvi/DT ... mIEALw_wcB
Namazal bych to touhle vazelinou na rohatky.
https://www.koloshop.cz/prisusenstvi/DT ... mIEALw_wcB
Namazal bych to touhle vazelinou na rohatky.
Je to JPP: Říkal mi to ten můj kolega.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
https://www.bike-components.de/en/Mavic ... ub-p54040/
Myslis, ze to mazivo delaji jen tak pro srandu kralikum?
Ja bych radsi koupil to DT protoze ho je vic ...
Myslis, ze to mazivo delaji jen tak pro srandu kralikum?
Ja bych radsi koupil to DT protoze ho je vic ...
Kuju za tip a názor. Budu ten názor teda muset kolegovi vyvrátit.
To sem z toho jelenec.... zadní osu mám pevnou, 12*148 boost a mám tam "quick release" na jednom konci, na druhém je závit a matice (která přitahuje mj. i nosič šaltru k rámu) a na tý matici je napsáno M12*1 (neměřil sem ale závit).
Fčíl sem prohledával weby "pevná osa 12*148 M12*1" a nenašel ani jednu, všechny co sem našel byly sice 12*148 ale M12*1,5 nebo M12*1,75.... hledám blbě nebo tam fuckt mám takový atyp?
Fčíl sem prohledával weby "pevná osa 12*148 M12*1" a nenašel ani jednu, všechny co sem našel byly sice 12*148 ale M12*1,5 nebo M12*1,75.... hledám blbě nebo tam fuckt mám takový atyp?
Tak jsem vcera holyma rukama zul TRS+ a nandal Mitasky, na dcery ruzovy SUP Fly 20 soupnul kratsi predstavec a sirsi (a hlavne rovny riditka) a na svoji hlavu koupil novou POC helmu
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Lachende Bestien
- Letec
Mě v poslední době v oblasti cyklárenství poněkud zaráží výskyt čím dál většího množství cyklistek běžné "sportovní" ženské postavy (žádné basketbalistky nebo věstonické venuše), které na trailových mtbs s řidítkama širokýma jak Grand kanón sedí jak vosy na bombóně. Fakt celkem komický pohled.
@pavproch
25k za špice, 2 náboje a ráfky? Předpokládám, že budou aspoň pozlacené...
A jak se říká, "důvěřuj, ale prověřuj", takže kolegovi vynadejte za mystifikaci minimálně stovek lidí na fóru, kteří si přečetli a třeba též uvěřili příspěvku o tom, že se ořechy nemažou.
@pavproch
25k za špice, 2 náboje a ráfky? Předpokládám, že budou aspoň pozlacené...
A jak se říká, "důvěřuj, ale prověřuj", takže kolegovi vynadejte za mystifikaci minimálně stovek lidí na fóru, kteří si přečetli a třeba též uvěřili příspěvku o tom, že se ořechy nemažou.
Je to POC dobrá volba? Když jsem byl mladý a nevybouřený, POC helmy byly braný za největší styl, ale reálně nesplňovaly žádnej atest
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Chjo no, do guvna, keré nesmrdí, sa nešpárá.
Bajk i po výměně kol krásně řadil všech 12 rychlostí. Neska ráno (než začalo scat) sem vyměnil řetěz (loni na konci sezony sem ho měřil, byl ještě fpoho i přes najetých ca 1000km, ale když nové 12-ti kolo, taxem tam dal i nový řetěz, ať to 12-kolo neprzním polovytaženým řetězem). Stejný typ řetězu, stejná délka (počet článků). A bajk přestal krásně řadit - ať to nastavím, jak to nastavím, tak vždycky buď neřadí pěkně dole (na malých kolečkách) nebo naopak nahoře (na velkých). Ale všech 12 řadit nahoru i dolů pěkně nebude. Mně mr*ne.
Že já blb do toho gabal....
Bajk i po výměně kol krásně řadil všech 12 rychlostí. Neska ráno (než začalo scat) sem vyměnil řetěz (loni na konci sezony sem ho měřil, byl ještě fpoho i přes najetých ca 1000km, ale když nové 12-ti kolo, taxem tam dal i nový řetěz, ať to 12-kolo neprzním polovytaženým řetězem). Stejný typ řetězu, stejná délka (počet článků). A bajk přestal krásně řadit - ať to nastavím, jak to nastavím, tak vždycky buď neřadí pěkně dole (na malých kolečkách) nebo naopak nahoře (na velkých). Ale všech 12 řadit nahoru i dolů pěkně nebude. Mně mr*ne.
Že já blb do toho gabal....
Sem neska to zadní kolo ještě jednou rozhodil, abych tu osu přeměřil a je to tak, je to total atyp: nába je standardní 12/148mm ale celková délka osy je 171mm a závit je opravdu M12*1.pavproch píše:To sem z toho jelenec.... zadní osu mám pevnou, 12*148 boost a mám tam "quick release" na jednom konci, na druhém je závit a matice (která přitahuje mj. i nosič šaltru k rámu) a na tý matici je napsáno M12*1 (neměřil sem ale závit).
Čili nesehnatelné, budu to muset teda vymyslet jinak, aby ten "quick release" netrčel blbě do prostoru (a chytal se za větve apod.).
Potřeboval bych tu osu prodloužit nebo zkrátit o cca půl otáčky quickrelease = cca 0,5mm. Takže se du zavřít do garáže a "sochat" podložku s dírou 12mm, vhodným venkovním průměrem a tloušťkou 0,5 mm.