Politický koutek
Re: Politický koutek
Tady se hodí tato citace poměrně přesně:jerry píše:Tuhle válku už západní Evropa prohrála, jsou tam a budou se množit a škodit. Rozumné řešení neexistuje. U nás snad máme ještě šanci, když je sem nepustíme. Zatím nás paradoxně chrání naše chudoba, a proto sem ani nechtějí. Ale kdyby se karty rozdaly jinak, tak potom se ukáže.
Kód: Vybrat vše
1) Strach je iracionální.
2) Strach je z pozice vlády žádaná politická síla
3) CZ už podepsalo, že se podvolí v jedné konkrétní otázkce, a to jsou kvóty přistěhovalců určené k přidělení do CZ, tak že se podvolí většinovému názoru EU (který tvoří v zásadě Německo s Francií) Ten mechanizmus je takový, že i když 100% politiků v CZ nyní bude protestovat, že nechceme jediného uprchlíka, už jsme podepsali, že se podvolíme tomu, co EU určí, a to bude právně v pořádku, i když budeme 100% proti, tak už ani Štrasburk nemůže nic dělat. Jediné řešení je nedodržet tuto politiku.
CZ vstoupila do EU s tím, že my nebudeme platit dluhy řecka. Nyní platí dluhy řecka celá EU. Takže tento rozpor je precedens.
4) V německu je půl miliónu neobsaditelných pracovních míst. Není kdo by pracoval na těchto pozicích, ani Turci, ani nikdo jiný. Merkelová doufá, že i když přivede "třeba i křováky", tak v příští generaci jejich děti budou mít základní vzdělání a budou pracovat za minimální mzdu a obsadí jakoukoliv práci, tedy i ty nyní neobsaditelné místa.
5) Šanci máme jedině tak, že definujeme nové hodnoty, a budeme je pevně budovat, Czexit by mohl být možná řešení a nebo nové jednání o stávajících otázkách a respektování názorů vyšegrádské čtyřky atp ale to je v tuto chvíli najivní, to by museli vyměnit celý politický aparát a přijít noví politici, a to je možné jen pokud by byli odvolatelní a měli zpětnou vazbu, nereflektuješ názor veřejnosti, jdeš z kola ven. Nyní to tak paradoxně není.
6) Širší projekt obnovy západní společnosti by musel reflektovat přerozdělení bohatství, nyní pár lidí vlastní většinu bohatství, zdroje dochází a trvalý pokrok není už možný. Proto krize nikdy skončit nemůže ve stávající zastupitelské demokracii.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Chcete se pripojit k hledani kandidata na prezidenta? Nevim jak moc velke to ma sance, ale nezni to uplne marne: http://kromerizskavyzva.cz/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Je to skvělá akce v rámci zastupitelské demokracie, ale mnohem více užitečná by byly takovéto aktivity tam, kde lze něco ovlivnit. To znamená na úrovni parlamentu a sněmovny. Prezident má v CZ malé pravomoci, jeho post odvádí pozornost od skutečné politiky.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Kradoslav Sralbotka si libuje v Potěmkinově vesnici.
http://zlin.idnes.cz/bohuslav-sobotka-v ... -zpravy_eb
http://zlin.idnes.cz/bohuslav-sobotka-v ... -zpravy_eb
Hudební vystoupení, návštěva první třídy a beseda s žáky i rodiči ve školní tělocvičně. Program premiéra Bohuslava Sobotky ve zlínské 17. Základní škole Křiby byl klasický, jak to při podobných návštěvách bývá. Ne už tak její termín - konala se totiž v neděli.
„Moc se nám nechtělo, ale ze strany školy jsme cítili velký zájem o to, jestli děcka dorazí. Bavili jsme se i s ostatními rodiči a rozhodli se přijít,“ řekl jeden z rodičů. „Nechtěla jsem být za ‚černou ovci‘, která nechá dítě doma. Synovi to nevadilo a nakonec: premiér nejezdí do třídy, kam chodí vaše dítě, každý den,“ dodala matka dalšího prvňáka. Nikdo z nich nechtěl uvést svoje jméno.
Kim si dává účast na svých ceremoniálech povinně a je označován za diktátora. Připosraní Čecháčci vyhoví sami, dobrovolně a zdarma.
Ještě vtipnější mi přišel rodič, co omluvil svoje dítě z výletu na Čapí hnízdo z politických důvodů. Využít k něčemu takovému dítě, předpokládám že někde na první stupni, a vystavit ho zamindrákovaný učitelce? Chce se mi blejt
Ještě vtipnější mi přišel rodič, co omluvil svoje dítě z výletu na Čapí hnízdo z politických důvodů. Využít k něčemu takovému dítě, předpokládám že někde na první stupni, a vystavit ho zamindrákovaný učitelce? Chce se mi blejt
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako za komančů...z toho se chce blejt zase mě...27 let po revoluci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Doporucuj kanál DokuCS. Dávají pravidelně filmové týdeníky z počátků rudých padesátých let. Stejná propaganda jako dneska. Nic se nezměnilo.