Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od řidičBOB »

na D1 nově operuje tmavě modrá R36
No pain, no gain.
Vespa time \m/
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Tak co, bude to pouzitelne i naopak - tedy vyssi rychlost v nezastavene casti obce, nebo vse pouzijem jen tak, jak se to hodi? :-)

http://zpravy.idnes.cz/rozhodnuti-nejvy ... domaci_klm
Rychlost zabíjí!
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

presne to me taky napadlo. musi to platit i naopak, cedule necedule, rozhodujici je zastavene uzemi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Rozhodnutí soudu je vždy velmi nepředvídatelné...podle toho, jak se soudce vyspí a s kým, jak moc se den předem vožere, atd.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

To ovšem není tento případ. On jel v obci a dobře to věděl. Z jeho strany to byl zmrdismus.
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Je třeba nakoupit nové radary a žádné rychlostní limity se zvyšovat nebudou, rozhodl nový náčelník. :D
http://www.novinky.cz/domaci/298440-zvy ... licie.html
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Pane bože, koho tam zase dali? 8-| Prej nepřipustíme diskuzi. x_x
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

zatím se mi zdá, že budeme ještě s láskou vzpomínat na Tržila :-?
Rychlost zabíjí!
PetrL
Řidič začátečník

Příspěvek od PetrL »

Mně to jako tragédie (zvýšení rychlosti obecně) nepřijde. Spíše mi přijde, že to někteří potřebují, aby si mohli ospravedlnit rychlou jízdu, ale realita je taková, že těchto řidičů je pár procent, oproti zbytku. Vždyť i dnes na dálnicích lze potkat auta, která jedou tzv. na spotřebu a jedou třeba 110 km/h. To si jako myslíte, že se těhlech aut zbavíme?

I ti, co jezdí 130km/h by najednou nezačali jezdit 160km/h, protože je to sice rozdíl 30km/h ale auto může mít klidně o dva litry vyšší spotřebu. V reálu na 100km trase je rozdíl max deseti minut a ruku na srdce, kolika řidičům stojí těch deset minut za těch 70kč, co by dali navíc za palivo. Navíc při rychlosti 130km/h je většina aut v pásmu nejnižší spotřeby vůči rychlosti.
Výsledek by byl pouze takový, že malé procento by zrychlilo, ale postupně by začali přicházet na to, že vlastně spotřebují více a začali by zpomalovat (čistě kvůli financím). Zbylo by pár těch jedinců, kteří by jezdili rychleji a ve skutečnosti tak ohrožovali ostatní stejně tak jako řidiči osobáků, co dnes jezdí 110km/h na spotřebu. V tomto případě by byl rozdíl vůči těmto individuím 50km/h a to už je sakra hodně. Rozuměj, pokud většina jede 130km/h, tak je nebezpečné, když kolem nich kličkují řidiči jedoucí 160km/h.
Všimni si, že se vyhýbám výrazům jako pirát, prase apod. Já proti tomu zvýšení nic nemám, ale jsem přesvědčen, že by se rychleji jezdit nezačalo. Pouze by to sloužilo pár jedincům, kteří by si řekli, že už neporušují pravidla...co víc, klidně by začali jezdit ještě rychleji protože odchylka že jo.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

To jsou teda slitky... Všimni si, že se vyhýbám výrazům jako blitky.
Odpovědět