Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Já čekal na stav pov 2r
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
zatím jsem na to pověsil kýbl a odebírám vzorky
Spectral:
Spectral:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
D1, tma, trochu mrholi, silnej provoz, takze jedem vlacek a stejne 7z10ti smazi mlhovky
Tak bud je sakra mlha ze by se dala krajet jak z rakos icka a pak si kreteni svitte a jedte pomalu nebo je to uplne v pohode (a na to staci se podivat pred sebe, jak daleko je videt auta) a jedu a nesvitim ne.
Prijde mi to v jak v jedlickarne "mrholi, hmm, tak si pustim mlhovku, abych mohl jet dal 150 a bylo to bezpecnejsi"
Tak bud je sakra mlha ze by se dala krajet jak z rakos icka a pak si kreteni svitte a jedte pomalu nebo je to uplne v pohode (a na to staci se podivat pred sebe, jak daleko je videt auta) a jedu a nesvitim ne.
Prijde mi to v jak v jedlickarne "mrholi, hmm, tak si pustim mlhovku, abych mohl jet dal 150 a bylo to bezpecnejsi"
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
minule sa mi asi 1. krat v zivote podarilo fakt nieco dosiahnut blikanim
idem po dialnici, auto za mnou +- rovnakou rychlostou asi 100m za mnou
on: pustene diakove
ja: 2x prebliknutie zadnou hmlovkou
on: vypina dialkove
ja: prebliknutie vystraznymi
on: prebliknutie dialkovymi ako ospravedlnenie
normalne mi to zlepsilo den... no mozno az nie tak, ale rozhodne ma to potesilo
idem po dialnici, auto za mnou +- rovnakou rychlostou asi 100m za mnou
on: pustene diakove
ja: 2x prebliknutie zadnou hmlovkou
on: vypina dialkove
ja: prebliknutie vystraznymi
on: prebliknutie dialkovymi ako ospravedlnenie
normalne mi to zlepsilo den... no mozno az nie tak, ale rozhodne ma to potesilo
Pri upozorneni mlhovkama relativne slusna uspesnost.Brus píše:Pomohlo nekdy to probliknuti?
Otázka nezní zda to pomohlo.
Otázka stojí tak, kdo těm dementům dá zpětnou vazbu, že jsou trotlové a ohrožují lidské životy?
Nebo zde atd...
Otázka stojí tak, kdo těm dementům dá zpětnou vazbu, že jsou trotlové a ohrožují lidské životy?
Nebo zde atd...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)