Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
To tam dolit v pulce sezony strikackou pres ventilek mi neprijde zadna hruza abych se zbavil bezdusi.Brus píše:bezdušák je skvělá věc a taky ušetříš pár gramů. Já už je teda nevozím, ale to pouze proto, že mám problém sjet plášť za dvě sezony a to mlíko vysychá. Dokud jsem ale sjel dva pláště za sezonu, tak to byla jasná volba.
Ja s bezdusakama jezdil asi rok a zase se vratil zpatky. Jak clovek nejezdi pravidelne, tak pak musi hustit pred kazdou jizdou a to patlani pri defektu v terenu taky neni zadna vyhra. Mliko + ventilek vazi stejne jak lehka duse a moznost foukat minimalni tlaky na trailovym kole taky moc nevyuziju.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Mne teda ani neslo tolik o vahu ale ze nemusim resit procvakly duse ... Plast jsem rizl snad jen jednou. Bezduse jsou pro me velky +.honziss píše:Ja s bezdusakama jezdil asi rok a zase se vratil zpatky. Jak clovek nejezdi pravidelne, tak pak musi hustit pred kazdou jizdou a to patlani pri defektu v terenu taky neni zadna vyhra. Mliko + ventilek vazi stejne jak lehka duse a moznost foukat minimalni tlaky na trailovym kole taky moc nevyuziju.
tak dlouho jsem neco vymyslel a hledal kompromis az jsem dnes poptal individualni stavbujarka píše:To jsi to špatně pochopil, tohle je příklad - ti podobný postaví i na větším rámu. Mě už tam nabídly na MRX rámu s 29" kolama, pevnou vidlí a bezdušák za 25t, jen to vypadá že budu asi manželce kupovat elektro .
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Taky sem kdysik měl jednoho bajka (26") stavěného na míru z extrémně tenkých ocelových trubek (= rám byl extra lehký). Dokonce aji geošku celého rámu (sklony vidle a sedl.trubky, délky trubek) sem si navrhoval sám a jezdilo se mi na něm velmi dobře, jen sem tehdy litoval, že sem měl nechat udělat hlavovou trubku kousek delší (ie. horní rámovou víc "sloped"). Stavěl to pan Schmier (kdesik na Vysočině, myslím, už se nepamatuju - ani nevím, jestli ještě rámy staví....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
EDIT: tak už asi rámy nestaví.... jo, a bylo to Nové Město na Moravě
Podnikatel ukončil činnost v režimu živnostenského zákona.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To mě zajímá, tak až budeš mít hotovo hod sem jak to dopadlo.mmira píše:tak dlouho jsem neco vymyslel a hledal kompromis az jsem dnes poptal individualni stavbu
Ad. Bezduse: taky se na ně chystám a jsem na to dost zvedavej. Kámoš mě půjčoval 27.5" kolo s bezdusakama 2,25" a pocitově to valilo jako sviňa a přitom neuvěřitelný pohodlí. Mám objednaný 700-36c silnicni a v plánu je tam dat mlíko. Oproti dnešku bych měl ušetřit přes 100g na gumě a hlavně jsem zvedavej na ty vlastnosti.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Kdyz ja treba loni jel na bajku celkem asi 6x.. Automaticky musis foukat, nevis jestli tam nejake mliko vubec jeste je..Vrooom píše:To tam dolit v pulce sezony strikackou pres ventilek mi neprijde zadna hruza abych se zbavil bezdusi.Brus píše:bezdušák je skvělá věc a taky ušetříš pár gramů. Já už je teda nevozím, ale to pouze proto, že mám problém sjet plášť za dvě sezony a to mlíko vysychá. Dokud jsem ale sjel dva pláště za sezonu, tak to byla jasná volba.
Pravda vyděsí