Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
chlopi, prosím o pomoc.... prozkoumal sem nabídku skladovek na auto-skoda.cz, i zánovních vyzkouseno.cz i sem prolezl skladová auta nevětších prodejců v CZ a .... skoro nic sem nenael
Zadání:
oct II. combi 1.6CRD 4x4 Elegance, manuál, černá barva, ostatní libovolné, nová nebo max do 10kkm, ihned k odběru...
našel sem teda jedinou u - ACA, pobočka Karviná (nelíbí se mi ale u ní to dřevo na palubě)
Zadání:
oct II. combi 1.6CRD 4x4 Elegance, manuál, černá barva, ostatní libovolné, nová nebo max do 10kkm, ihned k odběru...
našel sem teda jedinou u - ACA, pobočka Karviná (nelíbí se mi ale u ní to dřevo na palubě)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
na autoscoutu24 jich je asi 13 které by měly splňovat zadání. du to študit
Citigo 5 hvězd: http://www.autoforum.cz/ostatni/crash-t ... nadhledem/
Bez bodů
pavproch: Já si myslim, že u nás nemáš moc šanci - vzhledem k popularitě 4x4 a termínům dodání
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
pavproch:Nechceš kontakt na jeden autosalon ? By ti poslali nabídku a termíny.
Bez bodů
hele, to je tak.... připravuju se na na variantu, že do konce roku caddík nebude, takže hledám alternativu, kerou bych dokázal do konce roku dát na RZ, čili dostat nákladově ještě letos do účetnictví..... proto to musí být skladovka...
Akorát,že to dřevo v příplatkách napsané není,nesmíš se řídit fotkou. Občas tam bývá i fotka s DSG u manuálu,atd:pavproch píše:chlopi, prosím o pomoc.... prozkoumal sem nabídku skladovek na auto-skoda.cz, i zánovních vyzkouseno.cz i sem prolezl skladová auta nevětších prodejců v CZ a .... skoro nic sem nenael
Zadání:
http://new.skoda-auto.com/CZE/applicati ... rchByNames
Bez bodů
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
to je jako prodávat rybičku od vietnamců a dát fotku nože Spyderco
nejlepší je to auto vidět a jestli to nemáš daleko, neváhal bych
ale dával bych pozor na prodejce, který nedá poctivé fotky, zrovna s Autocentrálou (sice v Ostravě, ale je to stejná společnost) nemá bratr dobré zkušenosti
nejlepší je to auto vidět a jestli to nemáš daleko, neváhal bych
ale dával bych pozor na prodejce, který nedá poctivé fotky, zrovna s Autocentrálou (sice v Ostravě, ale je to stejná společnost) nemá bratr dobré zkušenosti
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW