Mereni - recidiva za rychlost
Moderátor: řidičBOB
Re: Mereni - recidiva za rychlost
saline: pokud mne tak dobre znas, tak vis, ze mne podobne dlouhosahle blaboly nejak nezajimaji, resp. jednim uchem tam a druhym ven. navic tu resis sebe, tak co tu najednou tahas ostatni lidi. ty mas pruser, na ostatni a psal jsi, ze jsi spechal na opustene silnici a resis to, jak nekdo jede 50? proc? jakou to ma souvislost? proste jsi byl desne velkej tvrdak, co limity neresi a nejdnou fnuka, jak z toho ven. to je proste pro lidi tveho typu tradicni. hrat nejdrive drsnaka, kaslat na vse a pak brecet a cekat, ze jini se postaraji. veru na takove ja nikdy mit nebudu, to priznavam
Tak s tebou se rovnat nemuzu, to da prece rozum. Tak jsme se dostali, klasicky tam, kam jsme nechteli, teda ja nechtel, ty jsi ve svem oboru doma. Hadat a prit se s tebou dal nebudu, to bych mohl klidne v kazdem prispevku, ktery kdekoli napises, do ted jsem to nedelal a budu v tom pokracovat... Drzim ti palec, at se brzy spravis A hlavne pozor na limity...
limity jsou svine dej pak vedet, jak jsi dopadl
Ja snad spatne vidim Urcite dam, ale nejakou dobu to potrva...
Já bych to udělal, tak jak tu psal Jacík Zplnomocnil bych někoho komu důvěřuju a kdo to pro mě udělá a hotovo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, co to kecáte o "uhrání na osobu blízkou." Dle Listiny základních práv a svobod, která je součástí Ústavy ČR, je každý oprávněn odmítnout výpověď, pokud by jí vystavil trestnímu stíhání nebo stíhání za přestupek sebe nebo osobu sobě blízkou, jejíž újmu by považoval za újmu vlastní.
Odepření podání výpovědi není uhrání na osobu blízkou, ani tím neříkáte, že řídila osoba blízká. Říkáte tím, že odmítáte podat výpověď, protože byste tím uškodili sobě nebo osobě blízké. (Ale chápu, že média mají dost velkou sílu.)
to goes: Systém se nás všechny bez rozdílu snaží ojebat na každém kroku každý den našich životů. Nevidím důvod mu v tom jakkoliv pomáhat, proto jsem za využití všech metod na svoji obranu. Dělat "hrdinu" znamená, že systém zkasíruje prachy a ty nebudeš půl roku jezdit. Kdo je tedy vítěz?
Odepření podání výpovědi není uhrání na osobu blízkou, ani tím neříkáte, že řídila osoba blízká. Říkáte tím, že odmítáte podat výpověď, protože byste tím uškodili sobě nebo osobě blízké. (Ale chápu, že média mají dost velkou sílu.)
to goes: Systém se nás všechny bez rozdílu snaží ojebat na každém kroku každý den našich životů. Nevidím důvod mu v tom jakkoliv pomáhat, proto jsem za využití všech metod na svoji obranu. Dělat "hrdinu" znamená, že systém zkasíruje prachy a ty nebudeš půl roku jezdit. Kdo je tedy vítěz?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Děkujeme za osvětu, to tady asi nikdo nevědělbloody cardinal píše:Nechápu, co to kecáte o "uhrání na osobu blízkou." Dle Listiny základních práv a svobod, která je součástí Ústavy ČR, je každý oprávněn odmítnout výpověď, pokud by jí vystavil trestnímu stíhání nebo stíhání za přestupek sebe nebo osobu sobě blízkou, jejíž újmu by považoval za újmu vlastní.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
No já doufám, že to ví všichni, přesto to ale vypadalo, že někteří ne. Btw. zásada je, že řešit přestupek jde vždycky někdo jiný, než ten, kdo ho měl spáchat, pokud se toho účastnila i kamera.Jacík píše:Děkujeme za osvětu, to tady asi nikdo nevědělbloody cardinal píše:...
Spíš jde o to, že "řešení problému s osobou blízkou," jak se tomu říká v médiích, není řešení, ale obcházení Listiny základních práv a svobod a na tohle je třeba poukazovat.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak, jako provozovatel vozidla musíš už dnes znát totožnost řidiče vozidla. Můžeš pouze odmítnout sdělit jeho totožnost, když použiješ fintu s osobou blízkou.
http://www.nssoud.cz/files/SOUDNI_VYKON ... vedeno.pdf
Od roku 2013 bude mít ještě provozovatel vozidla navíc obecnou odpovědnost za provoz vozidla, jako to mají i v jiných vyspělých státech EU.
http://www.nssoud.cz/files/SOUDNI_VYKON ... vedeno.pdf
Od roku 2013 bude mít ještě provozovatel vozidla navíc obecnou odpovědnost za provoz vozidla, jako to mají i v jiných vyspělých státech EU.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nikoliv odmítnout sdělit totožnost, ale odmítnout podat vysvětlení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time