Honda obecně
Re: Honda obecně
Dávám přestávku na TankOno ve Zpytihněvi a dojela partička pěti Civicu a CTR. Nejnovějšího Civica má červenovlasá pilotka se vskutku ultimativním obutím. Řeči vede jak kdyby sežrala Šalomounovo guvno. Po dálnici ji to žere 5,1 až 5,5 Aháá, ono je to mastnota. Je to krava. Loví Pokemony za jízdy. A měla půjčenou Kia Optima a prej je to lepší než její Civic. Jedu pryč, jsou to sracky. Slepka a kolem ni čtyři hormonální štvanci hltající každé slovo.
- Přílohy
-
- WP_20160807_17_31_17_Pro.jpg (307.4 KiB) Zobrazeno 15754 x
Naposledy upravil(a) vonkreuz dne ned 07 srp 16:52, celkem upraveno 1 x.
jj, moja řídí enem s takovýhle obutím a ešče vo tom mele furt svou, že je to nejlepčí obutí na řízení.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
zkoušeli jste někdy jet na boso? já jsem tuhle upadl do rybníka a nechtěl sem si až tak zasvinit koberečky, tak sem boty hodil do kufru...a to byl neskutečnej očistec
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
mám stejnou zkušenost, naboso opravdu ne.... to už rači v lyžákách (skialpových) - už sem několikrát jel (popojížděl) a šloto, sice ztuha, ale šlo ... míň bolestivě než naboso
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Myslim ze je to dost o zvyku, ja jezdim naboso asi i vetsinu jizd, zvlast ty dlouhy (dovolena,..), a urcite radsi nez ve spatnejch botech, natoz lyzakach. Co presne vam na tom vadi?
Posledních 9 let tak jezdím většinu roku.
Taky jsem to nejdřív bral za očistec, ale 14 dní toulání se po Francii v peklohorku, kdy mě hořely nohy i v sandálech, mě donutilo jet na boso..... a po konci dovolené jsem už jinak nejezdil.
Další výhoda je, že se s mou nohou lépe obsloužím pedály v některých autech.
Taky jsem to nejdřív bral za očistec, ale 14 dní toulání se po Francii v peklohorku, kdy mě hořely nohy i v sandálech, mě donutilo jet na boso..... a po konci dovolené jsem už jinak nejezdil.
Další výhoda je, že se s mou nohou lépe obsloužím pedály v některých autech.
MG - radost až na kost.
Ať si ma třeba 15cm platformy, ale kua s páskem přes patu, aby to měla jištěný.
Co na to místní nepočetný Honda Club?
Japonec sice skončil poslední, puristé mu ovšem dají přednost. Nabídne nejvíce emocí a rychlost tryskáče. Daní za to je ovšem ústupek z praktičnosti.
http://www.auto.cz/honda-civic-type-r-v ... port-97355
Podobně to dopadlo i na autorevue - pořadí Cupra, CTR, 308 GTi. V obou redakcích vychválili CTR za jízdní vlastnosti i motor, ale pak ohrnuli nos, že je moc puristický a nedokážou si představit vození PéZetek do školky.