Víkendovka

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Víkendovka

Příspěvek od jarka »

Jo já a furt to všem chválím :D . Ne vážně, jestli FWD, tak tohle tě nadchne. Mám s tím teď za 3roky nalítáno víc jak 60kkm a furt mě to auto neskutečně baví (povahou je to juniorské ctr). Tuhle letní sezónu jsem udělal downgrade na užší eko gumy (175/65 R14) a je to neskutečně zábavná věc (brždění levou si nechá odstavit zadek v zatáčce i na suchu :) ). Přitom je to pořád rozumě rychlé a nenáročné na díly a údržbu. Ber dokud tam je.

PS: a rozhodně je docela výzva a tím pádem i velká zábava jet s tím rychle po okresce, díky krátkýmu rozvoru to někdy dokáže překvapit a je třeba být rychlý na volantu.
Naposledy upravil(a) jarka dne úte 15 pro 11:16, celkem upraveno 1 x.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

Koukals na Compacty? Je to sice uplne jina vaha, ale 2,5 R6 je vybornej motor.
TondaPolak
Autoškolák

Příspěvek od TondaPolak »

jarka: na toho se asi teda zajedu podívat, sice mě to pořád táhne k té zadokolce spíš, ale pokud nebude zbytí, tak by tohle byl asi vážnej kandidát.

Raďas: Na Compacta E36 jsem taky koukal, dokonce i jednoho jsem měl vyhlídnutýho http://www.sportovnivozy.cz/72416-bmw-3-323ti , ale obecně mě od té E36 odrazuje pověst těch aut a i jejich případnej stav. V tom bych asi musel nechat poradit.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

rekl bych ze myslel spis e46 compact
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

fčíl dyž sem šeldom, tak zrovna u mého dvorního michala stál jeden ignis sport, jako jo, pocket rocket...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

jarka píše:Jo já a furt to všem chválím :D . Ne vážně, jestli FWD, tak tohle tě nadchne. Mám s tím teď za 3roky nalítáno víc jak 60kkm a furt mě to auto neskutečně baví (povahou je to juniorské ctr). Tuhle letní sezónu jsem udělal downgrade na užší eko gumy (175/65 R14) a je to neskutečně zábavná věc (brždění levou si nechá odstavit zadek v zatáčce i na suchu :) ). Přitom je to pořád rozumě rychlé a nenáročné na díly a údržbu. Ber dokud tam je.

PS: a rozhodně je docela výzva a tím pádem i velká zábava jet s tím rychle po okresce, díky krátkýmu rozvoru to někdy dokáže překvapit a je třeba být rychlý na volantu.
Si to budu muset snad půjčit od kamaráda, když na to slyším tolik chvály :D
Ain´t nobody got time for that
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jako sebe bych nebral jako nějakej etalon (mě nakonec baví i "ostře" řízený fiat doblo :D ), ale komu jsem to půjčil tak z toho vždycky odcházeli překvapeně spokojený.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Malý, lehký, mrštný....tak to tu ještě nepadl Myšák Coltů turbo.

http://ww3.autoscout24.de/classified/26 ... asrc=st|as
http://ww3.autoscout24.de/classified/28 ... asrc=st|as

To autí skoro nic neváží, takže taková nášlapná mina to bude.
Akorát za sto to teda nebude.
Odpovědět