Aditivum do benzínu
Re: Aditivum do benzínu
ještě k tomu aditivu: jaxem si ověřil, jakýsi pozitivní vliv (minimálně na kulturu projevu TSI) to aditivum má.... normálně začínám uvažovat o použití i s N53...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Obcas tankujem V Power racing a motor sa sprava jednoznacne lepsie, len neviem ci to kompenzuje ten narast ceny...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
no právě: aditivum = cca 30 halířů na litr, V-power Racing = cca 4koruny na litru navíc.... ale je pravda, že ten Shell má 100oct, takže motor (kromě lepšího chování) bude mít o pár % větší max. výkon....
Tak som si to skúsil kúpiť aj ja a uvidím ako sa začne motor chovať... Len to dávkovanie 1:1000 mi príde akosi málo, na prvý krát som dal do nádrže pomerom 1:500 a ďalšie už budem 1:1000...
Do benzínu leju jedině c2h5oh když je
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
a ja zase nahrazku olova
ref N53 a aditivum: prvních několik nádrží bylo 98 až 100oktanových (bez přidávaného aditiva), hned jak vyjedu ty shell-eko-save-fuel sračky (viz vlákno BMW - nalil sem to tam nedopatřením, druhou takovou chybu už neudělám), tak pročistím trubky jednou nádrží v-power racing a potem už asi přejdu na obyč BA95NA (z našeho džej-zed-dý) +aditivum
Tak čo, už si prešiel? Pozoruješ nejaké zmeny?
Ja to tam lejem asi 4000 km a mám o niečo menšiu spotrebu (to ale môže spôsobovať jazdný štýl), trochu kultivovanejšie znie motor ale to je asi všetko, nejaké výrazné rozdiely nepozorujem...
Ja to tam lejem asi 4000 km a mám o niečo menšiu spotrebu (to ale môže spôsobovať jazdný štýl), trochu kultivovanejšie znie motor ale to je asi všetko, nejaké výrazné rozdiely nepozorujem...
jo, přešel.... už asi 2000km tam liju obyč BA95NA a aditivum... taky neregeistruju žádné změny... ale jelikož placeno efekt stojí jen asi 30halířů na litr, tak to tam lít budu....
aditivum do benzínu sem nikdy nepoužil...do nafty sem ho lil pořád
jelikož do současného auta je pžedepsaný N98 liju tam jen Careru 100 od OMV jinde netankuji a spokojenost maximální
jelikož do současného auta je pžedepsaný N98 liju tam jen Careru 100 od OMV jinde netankuji a spokojenost maximální
BMW jsou ikonou. Poznáte je na první pohled, nespletete si je s ničím jiným. A to i tehdy, když se vám nelíbí.