Sakra, tento faktor myslím že v ČSR zaváži a hlavne myslím, že Surf sa bude krajšie vynímať na A4-kepjanda píše:Tak jsem se nemylil. Urcite dalsi exot hodny koupe...pavproch píše:@pj: 3,2FSI končí v A4 v listopadu t.r.
Ve svych tabulkach jste zapomnel na jednu dulezitou vec - radka 15, plazovy faktor
A4 se zkratka mnohem vice hodi na plaze - a tam se vsechno ukaze
Nové auto do 50 tisic EUR
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové auto do 50 tisic EUR
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Čakal som to a tá možnosť tam určite na zozname bude...quasimoto píše:Budem opat originalny,
A4 3.0 TDI quattro manual
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ke mne uz diesel v teto tride nikdy nesmi. Uzivatelsky sestivalcovy diesel jeste snesu, staci auto prestat vnimat jako auto, ale spise jako autobus Student Agency s Playstation a hned to jde. Mam spatnou "ekonomickou zkusenost" - 330Cd, 65 tkm, vsechny vstriky odesly, vymena stala skoro 70 tisic Kc. A4 3,0 TDI, 150 tkm, odesly vsechny vstriky a jeste k tomu palivove cerpadlo, stalo to neco pres 110 tisic Kc. S takovymi jednorazovymi naklady se o neco nizsi spotreba tezko nekdy vyplati a kdyz si k tomu pridam ty roky odrikani pri jezdeni...
Mozna jsem mel smulu, ale na nahody neverim, do tehle reky uz nikdy a ani to nikomu nedoporucim. Jinak jsou 30d i 3,0 TDI solidni motory.
Mozna jsem mel smulu, ale na nahody neverim, do tehle reky uz nikdy a ani to nikomu nedoporucim. Jinak jsou 30d i 3,0 TDI solidni motory.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Naša doterajšia skúsenosť s dieselami bola v celko pozitívna, aspoň, čo sa spoľahlivosti týka. No aktuálna 407 2,0 HDi túto štatistiku dosť významne nahlodalo(mám pocit že to auto už bolo 2x zložené pomocou náhradných dielov a stále viac nefunguje ako funguje)...no zamestnávateľa to nejako nesvrbí vrážat každý mesiac 1500euro do opráv...pjanda píše: Mozna jsem mel smulu, ale na nahody neverim, do tehle reky uz nikdy a ani to nikomu nedoporucim. Jinak jsou 30d i 3,0 TDI solidni motory.
Určite by sme radšej brať benzín, no to je asi jediný aspekt, ktorý neovplyvníme pri výbere spolu s cenou, takže radi by sme mať dvoch kandidátov, diesel a benzín...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak samozrejme, ze zminene problemy co pise PJ se vyskytuji pri danem najezdu ani ne v promilich, nicmene je treba s tim pocitat. Ony prijdou, nekomu bohuzel v 70tkm a jinemu treba ve 400tkm. Pocitat se s tim musi tak nejak obecne od tech 300tkm. do toho najezdu jsou tyto problemy velmi sporadicke.
Ono u dizlu se da vice mene rici, ze se jezdi za mene a levneji proto, aby se to pak dorovnalo na tom "velkem servisu". O to vice pokud se pak ten servis odehraje v autoraku, kde jsou ty ceny dvojnasobne.
Ono u dizlu se da vice mene rici, ze se jezdi za mene a levneji proto, aby se to pak dorovnalo na tom "velkem servisu". O to vice pokud se pak ten servis odehraje v autoraku, kde jsou ty ceny dvojnasobne.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak diesel mi fakt príde ako ruská ruleta...môže mať 5 možností bez výstrelu, no ked si človek blbo vybere...
Ako jazdenku by som nikdy do dieselu nešiel prave z toho dôvodu čakania, že kedy to všetko povie pápá...a tu je ten problém, pri tom následnom odkupe...starať sa o to človek môže celých 160tisíc, no zákon schválnosti zariadi aby sa to všetko rozbilo pri 161 tisícoch a ámen...
Ako jazdenku by som nikdy do dieselu nešiel prave z toho dôvodu čakania, že kedy to všetko povie pápá...a tu je ten problém, pri tom následnom odkupe...starať sa o to človek môže celých 160tisíc, no zákon schválnosti zariadi aby sa to všetko rozbilo pri 161 tisícoch a ámen...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000: Co takhle Opel Insignia OPC? S manuálem je, do 50 tis. euro se vejde v pohodě, a sice má turbo, ale aspoň na motoru V6. Jen teda nevím, jestli se u ní dá úplně vypnout ESP.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, ďalší zaujímavý nápad...ten motor by ani nevadil len k Oplom veľkú dôveru nemáme, možno len zbytočná predpojatosť...
Pri Insignii OPC by ma tak trochu strašila tá prevádzková hmotnosť 1810kg...
A asi by sa nenašlo toľko argumentov prečo nezobrat napr. 330i, 335i, A4 3,2 FSI, S4 atd...
Škoda preškoda, že Subaru prestalo vyrábať a predávať Subaru Legacy Spec-B...má tu niekto s ním skúsenosť?
Pri Insignii OPC by ma tak trochu strašila tá prevádzková hmotnosť 1810kg...
A asi by sa nenašlo toľko argumentov prečo nezobrat napr. 330i, 335i, A4 3,2 FSI, S4 atd...
Škoda preškoda, že Subaru prestalo vyrábať a predávať Subaru Legacy Spec-B...má tu niekto s ním skúsenosť?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
já bych taky koukal vejš, klidně po 523iHondaMan píše:Vypínatelne ESP a manuál je požadavek starého pána?
Já bych šel do C350, ale ta toto nesplnuje.
50tEUR neni zas tak malo. Zkusil bych se podívat i o třídu výše.
jinak ty podmínky jsou na dnešní dobu už příliš
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
s 2.0TFSI jezdím a ne nějak těžkým autem...musím říct, že spotřeba je OK, když člověk po tom autě nic nechce... Při mém jízdním režimu to žere víc než CC 3.6FSIquasimoto píše: taktiez spotreba 12,9 je blbost, 2.0 TFSI jazdi sa omnoho menej...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time